Compleet afscheid nemen

Bij Crematorium Zeister Bosrust

Aan de rand van het Zeister Bos ligt Crematorium Zeister Bosrust, omringd door een weldaad aan natuur en groen.

De uitzichten zijn ronduit indrukwekkend te noemen. De eigentijdse architectuur, inrichting en het tijdloze landschap geven deze uitvaartlocatie een moderne en imposante uitstraling.

Crematorium Zeister Bosrust beschikt over een prachtige Aula en een uitnodigende Familiekamer. Dat maakt deze uitvaartlocatie geschikt voor zowel een groots afscheid als voor een afscheid in een intiemere setting. Uitvaart24 helpt u graag een keuze te maken die passend is bij uw wensen.

Wij vertellen u hieronder graag meer over de verschillende uitvaartmogelijkheden, afscheidsruimtes en de uitvaartverzorgers in de regio van Crematorium Zeister Bosrust.

Wenst u direct iemand persoonlijk te spreken? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Kenmerken
Omgeving

Prachtige, bosrijke locatie

Bereikbaarheid

Goede bereikbaarheid

Ligging

In de bossen, aan de rand van Zeist

Catering

Grand Café, met ruime mogelijkheden

Geluid

Moderne audiovisuele techniek

Herdenken

Ruimtelijk, groen en rustgevend

Bekijk alle kenmerken

Wat kost een crematie?

Voor een duidelijk overzicht werkt Uitvaart24 met pakketten. Elk pakket bevat de essentiële diensten die passen bij het gewenste type afscheid. Ieder pakket kunt u uitbreiden met uw wensen rondom het afscheid, ondersteuning of tijdsreserveringen.

Vraag voor een voorstel op maat een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Indien u op basis van bovenstaand overzicht al een beeld heeft van uw voorkeur voor het type afscheid kunt u hieronder meer informatie over de verschillende afscheidsruimtes vinden.

Heeft u nog vragen over wat het beste past bij uw wensen rondom de uitvaart? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en een van onze uitvaartadviseurs helpt u verder bij het maken van de juiste keuze.

Ervaringen van anderen in Zeist met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

Nemen de zorg van je over

Vanaf het eerste contact had ik het gevoel dat veel mogelijk was en men op een zorgzame manier met mij meedacht.

Marja

9

Met prima medewerkers te maken gehad: Anne Wieb: snelle en duidelijk omschreven offerte. Lode: prima begeleiding en communicatie per tel. en mail. Milou; keurig...

Jean

Uitstekend, waardig en adequaat

In 2015 hebben wij mijn moeder via Uitvaart24 laten cremeren. Dat is uitstekend verlopen: waardig en keurig. Ik herken mij dan ook totaal niet in de geschetste ...

Loeki Zeijlemake

Prima dienstverlening

De communicatie met de uitvaartverzorgster Anouk was prima, goed bereikbaar en er werd goed geluisterd, er werden goede adviezen gegeven, belafspraken e.a. werd...

Yolande

Overdonderend geweldig

We kwamen terecht in een rollercoaster door het overlijden van mijn vader Wat waren we blij met de professionele hulp van Uitvaart24 Liefdevol tijdens de zorg v...

Jeanet

Afhandeling kosten kwam warrig over

Kreeg van de gemeente Zeist een aanslag om de crematie en catering te betalen. Uiteindelijk gebeld naar uitvaart 24 en eindelijk is het "fingers crossed" opgelo...

B

Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact op

Uitvaartverzorgers in uw regio

Wilt u een uitvaart regelen bij Crematorium Zeister Bosrust met Uitvaart24? Bij ons kunt u rekenen op één vast contactpersoon, die 24 uur per dag voor u klaar staat. Wij stellen u voor aan enkele van onze uitvaartverzorgers.

Corinne Jonkers

Uitvaartverzorger

Thea van Veenschoten

Uitvaartverzorger

Anneke Kroon

Uitvaartverzorger

Maikel Naarden

Uitvaartverzorger

Anita Grommé

Uitvaartverzorger

Andere locaties in uw regio

Benieuwd naar de mogelijkheden bij een andere uitvaartlocatie? Bekijk hieronder één van de andere uitvaartlocaties in de buurt van Crematorium Laren.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

Bel ons gerust, wij zijn 24/7 bereikbaar en maken graag tijd voor u.

Bel: [telephone]