Compleet afscheid nemen

Bij Crematorium Zorgvlied

Het monumentale park, gelegen op de voormalige Buitenplaats ‘Zorgvliet’ en ontworpen door de beroemde landschapsarchitect Zocher, biedt een serene en schilderachtige omgeving aan de Amstel.

Deze unieke locatie is daardoor ook bereikbaar per boot. Zorgvlied is een begrip in Amsterdam en omgeving: vele bekende Nederlanders hebben hier hun laatste rustplaats gevonden.

Op dit pittoreske terrein opende in 2016 het Crematorion, het eerste crematorium van Amsterdam, zijn deuren. Dit gebouw in de vorm van een tipi is een iconisch ontwerp en symboliseert de overgang van leven naar dood.

Wij vertellen u hieronder graag meer over de verschillende uitvaartmogelijkheden, afscheidsruimtes en de uitvaartverzorgers in de regio van Crematorium Zorgvlied.

Wenst u direct iemand persoonlijk te spreken? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Kenmerken
Omgeving

Park in Engelse landschapsstijl

Bereikbaarheid

Uitstekend, ook per boot over de Amstel

Ligging

Amsteldijk, nabij A2 en Ringweg A10

Crematorion

Uniek, modern vormgegeven gebouw met crematieoven

Monument

Gebouw en park zijn aangemerkt als Rijksmonument

Techniek

Beeld en geluid volledig aan te leveren via online platform “Online Ceremonie’’

Bekijk alle kenmerken

Wat kost een crematie?

Voor een duidelijk overzicht werkt Uitvaart24 met pakketten. Elk pakket bevat de essentiële diensten die passen bij het gewenste type afscheid. Ieder pakket kunt u uitbreiden met uw wensen rondom het afscheid, ondersteuning of tijdsreserveringen.

Vraag voor een voorstel op maat een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Indien u op basis van bovenstaand overzicht al een beeld heeft van uw voorkeur voor het type afscheid kunt u hieronder meer informatie over de verschillende afscheidsruimtes vinden.

Heeft u nog vragen over wat het beste past bij uw wensen rondom de uitvaart? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en een van onze uitvaartadviseurs helpt u verder bij het maken van de juiste keuze.

Ervaringen van anderen in Amsterdam met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

Liefdevol warm afscheid

Uitvaart24 heeft met zorg de crematie van mijn vader verzorgd. De uitvaartbegeleider Juanita Konijn is een hele lieve, fijne en warme vrouw. Ze regelt alles goe...

Sally

Totaalverzorgd uitstekend gedaan

Alles is ons uit hsnden genomen. We hebben niets meer zelf hoeven doen. Maikel de uitvaartleider was in een woord gewoon geweldig. Jullie hebben er een toch nog...

Jan

Een mooie uitvaart werd verzorgd door een lieve en betrokken uitvaartverzorgster Corinne

Zie boven…

Patrick

Uitstekend

Alles liep volgens plan ,alles zo wij besproken hadden met dank aan .. Anneke Kroon

Teuntje

8

Alles was heel goed geregeld. De mensen waren vriendelijk vanaf het begin tot eind. Als Amsterdamse had ik nog nooit van Uitvaart 24 gehoord, maar ik kan ze aan...

Ellen

10

De uitvaart van mijn stiefmoeder is heel prettig verlopen. Vriendelijke mensen en goed geholpen bij alles. Duidelijke informatie en behulpzaam

Silvia

8

Mijn positieve beoordeling spreekt, neem ik aan, voor zich.

Jan

9

Zeer respectvolle uitvaart Vanaf het eerste contact tot het laatste, goede communicatie. Had het gevoel dat alles in zeer bekwame handen was. Er werd ook een g...

Petra

9

Ondanks een budetbeyrafenis. Veel service en overleg op een prettige wijze

chris

9

De uitvaart van mijn moeder was heel eenvoudig, puur; precies wat zij had gewenst. Alle medewerkers die we hebben gesproken waren uitermate correct maar niet ki...

L.

Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact op

Uitvaartverzorgers in uw regio

Wilt u een uitvaart regelen bij Crematorium Zorgvlied met Uitvaart24? Bij ons kunt u rekenen op één vast contactpersoon, die 24 uur per dag voor u klaar staat. Wij stellen u voor aan enkele van onze uitvaartverzorgers.

Corinne Jonkers

Uitvaartverzorger

Thea van Veenschoten

Uitvaartverzorger

Anneke Kroon

Uitvaartverzorger

Maikel Naarden

Uitvaartverzorger

Anita Grommé

Uitvaartverzorger

Andere locaties in uw regio

Benieuwd naar andere mogelijkheden? Bekijk hieronder één van de andere uitvaartlocaties in de buurt van Crematorium Daelwijck.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

Bel ons gerust, wij zijn 24/7 bereikbaar en maken graag tijd voor u.

Bel: [telephone]