Uitvaart regelen? Bel 085 016 0685

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085 016 0685 ook voor vragen & hulp

  Basic Uitvaart

  U kunt kiezen voor een basic uitvaart bij Uitvaart24

  Bij het regelen van een uitvaart moeten heel wat beslissingen genomen worden. Dat valt niet altijd mee in een periode van verdriet. Zeker als het budget wat kleiner is en ook financiële aspecten een rol spelen. Of als u gewoon voor een basic uitvaart wilt gaan. Want ieder mens verdient een passend afscheid. Dat vindt Uitvaart24 ook. Overtuigd als we zijn dat een stijlvolle uitvaart niet duur hoeft te zijn, kunnen we u ook altijd terzijde staan in het verzorgen en regelen van een degelijke basic uitvaart.

   

  Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen over hoe wij een basic uitvaart voor u kunnen regelen?

  Bel 085 016 0685 of mail naar info@uitvaart24.nl.

   

  Basic uitvaart regelen? Uitvaart24 helpt u

  Het afscheid van een dierbare verdient al uw aandacht. Na een overlijden komt vaak zoveel op u af, dat betrouwbare ondersteuning welkom is. Uitvaart24 biedt u de hulp die u nodig heeft. Voor elk budget, transparant, met duidelijke afspraken vooraf. In heel Nederland. Kijk op uitvaart24.nl of op basicuitvaart24.nl

   

  (Basic) uitvaart regelen met behulp van pakketten

  Helder en duidelijk geven onze pakketten aan wat we voor welk tarief voor u kunnen regelen. Bij Uitvaart24 kunt u in heel Nederland geheel naar eigen inzicht een uitvaart samenstellen: sober, compact, uitgebreid, wat u maar wenst. Door goede afspraken met vaste partners garanderen wij vaste (lage) prijzen. Onze lijntjes zijn kort, de relaties vertrouwd en Uitvaart24 werkt vooral helder en duidelijk. In de overzichtelijke uitvaartpakketten kunt u zien wat een uitvaart duurder maakt en wat u eventueel kunt aanpassen zodat het past binnen uw budget.  Zodat u ook een mooie basic uitvaart kunt samenstellen. Transparantie staat hoog in ons vaandel. U weet wat u betaalt en waarvoor u dat betaalt. En, erg belangrijk: dat weet u vooraf.

   

  Bekijk pakketten

   

  Kosten voor een basic uitvaart zijn bij Uitvaart24 vooraf duidelijk

  Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, of u nu een uitgebreide uitvaart of een basic uitvaart wenst, u weet vooraf waar u aan toe bent qua uitvaartkosten.
  Uitvaart24 is een landelijke organisatie die ook bij u in de omgeving de weg kent. Uitgaand van uw wensen of die van de overledene regelen we een passende, stijlvolle uitvaart, waar u maar wilt in Nederland. Op maat, persoonlijk en betaalbaar. Dus ook een basic uitvaart.

   

  Kosten gedekt door uitvaartverzekering? Uitvaart24 zoekt het voor u uit

  Bij veel verzekeringen lijkt het noodzakelijk dat u in zee gaat met een van de grote (vaak dure) uitvaartondernemingen. Dat is meestal niet het geval en kunt u zelf gerust de keuze maken voor bijvoorbeeld Uitvaart24. Dat scheelt in de kosten. De kans dat de kosten van de uitvaart geheel binnen het verzekerde bedrag vallen is groot bij ons, zeker bij een basic uitvaart, terwijl dat elders vaak niet zo is. En minder kosten betekent bij Uitvaart24 beslist niet minder kwaliteit. Lees het in de ervaringen van anderen.

   

  Bekijk ervaringen

   

  BasicUitvaart24.nl maakt deel uit van Uitvaart24.nl

  Uitvaart24 werkt met duidelijke heldere pakketten. Net als onze labels basicuitvaart24.nl, budgetuitvaart24.nl, goedkopeuitvaart.nl, en goedkoopstecrematie.nl.
  Juist door deze samenwerking en goede afspraken met onze leveranciers kunnen we de prijzen laag houden en kunnen we u een basic uitvaart verzorgen. We zijn overal in Nederland, dus ook bij u in de buurt, welkom bij alle begraafplaatsen en crematoria. Uitvaart24 houdt te allen tijde de regie en het overzicht. We checken en dubbelchecken alles, al onze medewerkers volgen een duidelijk protocol in het afstemmen van alle handelingen. Zo wordt alles wat we met u afspreken ook daadwerkelijk zo uitgevoerd als we het afgesproken hebben. Persoonlijk en vertrouwd. Geen onwelkome verrassingen, ook niet op de nota achteraf.

   

  Transparantie bij elke basic uitvaart van Uitvaart24

  Op uitnodiging van het tv-programma Kassa bespreekt Jan-Jaap Palma van Uitvaart24 de transparante werkwijze van Uitvaart24. U kunt het hier bekijken.

   

  Basic uitvaart bij Uitvaart24, in heel Nederland:

  • Landelijk bekend, lokaal betrokken
  • Persoonlijk, vertrouwd aanspreekpunt
  • Vooraf duidelijke afspraken
  • Heldere (lage) prijsvoering
  • Nooit onverwachte kosten achteraf
  • Volop keuze, veel variatie
  • Ervaren, betrouwbaar en invoelend personeel
  • Een blijvend mooie herinnering

   

  De kosten van een basic uitvaart onder controle met Uitvaart24

  Uitvaart24 kan voor u een uitvaart regelen, ook een basic uitvaart, hoe u het afscheid ook wilt invullen. Heldere vaste prijsstelling helpt bij het nemen van beslissingen, maakt het duidelijk en overzichtelijk. We bieden maximale transparantie in de kosten van de basic uitvaart, veel keuzevrijheid bij de samenstelling van de basic uitvaart, én persoonlijke en respectvolle begeleiding. Persoonlijk afscheid in betrouwbare handen. Dat is Uitvaart24, landelijk bekend, lokaal betrokken.

   

  Bekijk onze tarieven of bel 085 016 0685
  Uitvaart24 24/7 bereikbaar

  Bekijk tarieven

   

  Bepaal zelf welke kosten u wilt maken bij de basic uitvaart naar uw wens

  Elk persoon is uniek, elk leven is uniek, logisch dat ook elk afscheid uniek moet zijn. Bovendien is elk afscheid ook heel persoonlijk. Uitvaart24 helpt u dat persoonlijke beeld duidelijk te krijgen in het afscheid. Doordat we daarbij alles wat we aanbieden te voorzien van een duidelijk prijskaartje, kunt u de kosten van de basic uitvaart ook zelf in de gaten houden. Met behulp van onze uitvaartpakketten, maar ook in andere opzichten geven we keuzevrijheid, met een duidelijke heldere prijsvoering. Zo ook bij bijvoorbeeld de grafkist. Elk uitvaartpakket voorziet in een nette grafkist, maar u kunt altijd kiezen uit ons uitgebreide assortiment op www.goedkoopstegrafkist.nl. Wij verzorgen ook bloemarrangementen en ook daarin zijn we betaalbaar. Kijk op www.heavenly-flowers.nl  Alles wat bij een uitvaart komt kijken kunnen we voor u regelen, tegen vooraf duidelijke kosten.

  Basic uitvaart