Uitvaart regelen? Bel 085 016 0685

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085 016 0685 ook voor vragen & hulp

  Begrafenis Amsterdam

  Uitvaart24, betaalbare begrafenis ook in Amsterdam

  Een begrafenis goedkoop regelen, terwijl de uitvaart toch stijlvol is? Dat kan zeker. Uitvaart24 is gespecialiseerd in het regelen van een goedkope uitvaart in Amsterdam. Zonder afbreuk te doen aan de waardigheid, verzorgt Uitvaart24 een begrafenis naar wens én naar uw budget.

   

  Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen over een stijlvolle maar betaalbare begrafenis in Amsterdam?

  Bel gerust 085 016 0685 of mail info@uitvaart24.nl

   

  Ook bij een betaalbare begrafenis in Amsterdam volop keuze bij Uitvaart24

  Een begrafenis regelen betekent vaak dat u veel beslissingen moet nemen. Dat is niet altijd eenvoudig. Kiest u voor persoonlijke verzorging thuis of in ons dienstencentrum in Amsterdam, thuisopbaring in bed of in een kist, opbaring in ons dienstencentrum, of niet opgebaard. Dit is nog maar een begin van de keuzes waar u voor komt te staan. Een aantal daarvan zal voor u direct duidelijk zijn, bij sommige zal het prijskaartje dat eraan hangt misschien helpen bij de keuze.

   

  Kosten in kaart voor betaalbare uitvaart in Amsterdam

  Bekijk wat onze dienstverlening bij een begrafenis inhoudt. Zo heeft u een beeld van wat wij voor u kunnen betekenen, en wat dat kost. De begeleidende video zal duidelijk weergeven wat wel en wat niet is inbegrepen.

   

  Bekijk dienstverlening

   

  Mocht u nog twijfelen over een begrafenis of een crematie, kijk dan ook bij onze crematiepakketten. Ook daar kunt u bij elk pakket een video bekijken waarmee de verschillen nog duidelijker worden. Doel bij alles is dat u een mooi afscheid regelt dat past bij de overledene. Waar u ook achteraf een goed gevoel en een mooie herinnering aan heeft. Uitvaart24 verzorgt voor u, in persoonlijk overleg met u, een uitvaart in Amsterdam naar uw wens en die van uw dierbare.

   

  Bekijk crematiepakketten

   

  Kosten voor een basic uitvaart zijn bij Uitvaart24 vooraf duidelijk

  Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, of u nu een uitgebreide uitvaart of een basic uitvaart wenst, u weet vooraf waar u aan toe bent qua uitvaartkosten.
  Uitvaart24 is een landelijke organisatie die ook bij u in de omgeving de weg kent. Uitgaand van uw wensen of die van de overledene regelen we een passende, stijlvolle uitvaart, waar u maar wilt in Nederland. Op maat, persoonlijk en betaalbaar. Dus ook een basic uitvaart.

   

  Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar voor een betaalbare begrafenis in Amsterdam.
  Mail naar info@uitvaart24.nl of bel 085 016 0685

   

  Benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees wat onze klanten vertellen over onze dienstverlening vertellen en de herinnering die zij aan het afscheid van hun dierbare hebben.

   

  Bekijk ervaringen

   

  Niet verzekerd, of twijfelt u of u zelf kunt bepalen wie de begrafenis in Amsterdam regelt?

  Bijna altijd kunt u zelf kiezen met welke uitvaartondernemer u in zee gaat. Ook al staat er een telefoonnummer op uw verzekeringspolis die u moet bellen als iemand is overleden. U kunt Uitvaart24 altijd bellen, wij adviseren u verder. Bel gerust 085 016 0685
  Ook als u niet verzekerd bent, kunt u bij Uitvaart24 in Amsterdam terecht. Voor een betaalbare begrafenis bent u bij ons aan het juiste adres. Goed verzorgd, goed geregeld. Waardig en passend bij de wensen van de overledene. Dat garanderen we, ook in Amsterdam. Of u nu een intieme, sobere begrafenis wenst, of groots en meeslepend, goedkoper dan bij Uitvaart24 zult u niet uit zijn. Wij streven naar het beste, voor de laagste kosten. Want een mooie uitvaart in Amsterdam hoeft niet duur te zijn.

   

  Uitvaart24 – landelijk bekend, lokaal betrokken

  Uitvaart24 is een landelijke uitvaartorganisatie, gevestigd in Amsterdam, die zich heeft toegelegd op het verzorgen van een goedkope begrafenis voor iedere overledene. Liefst zelfs de goedkoopste begrafenis die mogelijk is. In de overtuiging dat stijlvol en waardig niet duur hoeft te zijn en zeker ook in de overtuiging dat mensen die een uitvaart voor een dierbare willen organiseren, daar niet achteraf onverwachte kosten bij willen. Duidelijkheid en transparantie staat voor Uitvaart24 voorop.

   

  Betaalbare begrafenis bij Uitvaart24 in Amsterdam:

  • Landelijk bekend, thuis in Amsterdam
  • Persoonlijk, vertrouwd aanspreekpunt
  • Vooraf duidelijke afspraken
  • Heldere (lage) prijsvoering
  • Nooit onverwachte kosten achteraf
  • Volop keuze, veel variatie
  • Ervaren, betrouwbaar en invoelend personeel
  • Een blijvend mooie herinnering

   

  Grafkosten verschillen per begraafplaats, ook in Amsterdam

  De kosten van begraafplaatsen, ook bij u in Amsterdam, kunnen variëren. Afhankelijk van uw wensen kunnen de kosten voor een graf verschillen, bij elke begraafplaats. Alleen zijn die prijzen wel vooraf duidelijk. Wij zoeken dat, zo u wilt, voor u uit. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld de kosten van de uitvaart in andere elementen zo laag mogelijk houden, zodat u meer financiële ruimte heeft voor de grafkosten. Er is meer mogelijk bij een begrafenis bij Uitvaart24 dan u voor mogelijk houdt. Ook in Amsterdam.

   

  Rouwkaarten, bloemen, grafkisten

  Uitvaart24 verzorgt in Amsterdam ook rouwkaarten tegen een vaste lage prijs. In overleg met de ontwerper kunnen de rouwkaarten zonder enige toeslag gepersonaliseerd worden met foto’s en kleur en we verzenden de rouwkaarten ook nog voor u. Dat voorkomt fouten. Bij www.heavenly-flowers.nl kunt u uw rouwboeketten bestellen, als u dat wilt. En mocht de standaard grafkist  – die meestal ook geleverd wordt bij andere uitvaartorganisaties tegen een hogere prijs – toch niet helemaal uw smaak zijn, dan kunt u altijd even kijken op www.goedkoopstegrafkist.nl. Hier vindt u producten die dezelfde hoge kwaliteit hanteren als Uitvaart24, tegen de laagste prijs.

   

  Rouwkaarten

   

  Transparantie bij elke uitvaart van Uitvaart24

  Op uitnodiging van het tv-programma Radar bespreekt Jan-Jaap Palma van Uitvaart24 de transparante werkwijze van Uitvaart24. U kunt het hier bekijken.

  Begrafenis Amsterdam