Uitvaart regelen? Bel 085 016 0685

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085 016 0685 ook voor vragen & hulp

  Crematie Amsterdam

  Een crematie in Amsterdam bij Uitvaart24 zorgt voor een mooie blijvende herinnering

  Of u nu kiest voor een uitgebreide uitvaart of voor een eenvoudigere crematie, of dat nu in Amsterdam moet plaatsvinden of daarbuiten, bij Uitvaart24 weet u dat het goed geregeld wordt. Uitvaart24 is een landelijke organisatie, die ervan uitgaat dat een uitvaart stijlvol georganiseerd kan worden en toch betaalbaar kan zijn, zodat voor de nabestaanden vooral de mooie herinnering blijft en niet de nare bijsmaak van torenhoge kosten. Uitgaand van uw wensen of die van de overledene regelen we een passende, persoonlijke uitvaart, in Amsterdam, in uw eigen omgeving. Op maat, waardig en betaalbaar.

   

  Kosten voor een uitvaart in Amsterdam zijn bij Uitvaart24 vooraf duidelijk

  Helder en duidelijk geven onze pakketten aan wat we voor welk tarief voor u kunnen regelen. Bij Uitvaart24, in onze thuishaven Amsterdam, kunt u geheel naar eigen inzicht een uitvaart samenstellen: sober, compact, uitgebreid, wat u maar wenst. Door goede afspraken met vaste partners garanderen wij vaste (lage) prijzen. Onze lijntjes in Amsterdam zijn kort, de relaties vertrouwd en Uitvaart24 werkt vooral helder en duidelijk. In de overzichtelijke uitvaartpakketten kunt u zien wat een uitvaart in Amsterdam duurder maakt en wat u eventueel kunt aanpassen zodat het past binnen uw budget. Transparantie staat hoog in ons vaandel. U weet wat u betaalt en waarvoor u dat betaalt. En, erg belangrijk: dat weet u vooraf.

   

  Bekijk uitvaartpakketten

   

  Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen over een betaalbare crematie in Amsterdam.

  Bel gerust 085 016 0685 of mail info@uitvaart24.nl

   

  Klanten vertellen op klantenvertellen.nl over Uitvaart24 in Amsterdam

  Benieuwd naar ervaringen van anderen met een budget uitvaart, die in Amsterdam is georganiseerd door Uitvaart24? Lees wat onze klanten vertellen over de dienstverlening van Uitvaart24 en over de herinnering die zij aan het afscheid van hun dierbare hebben.

   

  Bekijk ervaringen

   

  Budget uitvaart in Amsterdam bij Uitvaart24:

  • Professioneel en persoonlijk afscheid in Amsterdam
  • Vooraf duidelijke afspraken
  • Klantenbeoordeling erg hoog
  • Landelijk bekend, lokaal betrokken
  • Heldere (lage, vaste) prijsvoering
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Betrouwbaar, ervaren, vriendelijk personeel
  • Volop keuze, veel variatie
  • Goedkoop en goed geregeld in Amsterdam
  • Mooie, blijvende herinnering

   

  Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar voor een goedkope crematie in Amsterdam.
  Mail naar info@uitvaart24.nl of bel 085 016 0685

   

  Transparante werkwijze Uitvaart24 bij een crematie in Amsterdam

  Op uitnodiging van het tv-programma Radar bespreekt Jan-Jaap Palma van Uitvaart24 de transparante werkwijze van Uitvaart24. U kunt het hier bekijken.

   

  Een crematie in Amsterdam of elders? Regel het vooraf!

  Als rasechte Amsterdammer, of als iemand die zijn/haar hart aan Amsterdam verpand heeft, wilt u waarschijnlijk ook na uw overlijden Amsterdam niet verlaten. U kunt ervoor kiezen een en ander alvast vast te leggen. Met ons intakeformulier kunt u geheel vrijblijvend al de benodigde formaliteiten invullen, zodat uw nabestaanden uw wensen helder hebben en uw keuze voor een crematie in Amsterdam kunnen respecteren.

   

  Ga naar het intakeformulier

   

  Ook als u voor een dierbare een mooie, stijlvolle, echt Amsterdamse crematie wilt organiseren bent u bij Uitvaart24 aan het juiste adres. Met onze duidelijke pakketten kunt u vooraf een idee vormen over hoe een mooie uitvaart in Amsterdam er uit kan zien. Nog andere wensen? We staan open voor uw ideeën en helpen u graag op weg. En nogmaals: de prijs is altijd vooraf duidelijk.

   

  Bekijk pakketten en tarieven

   

  Crematie in Amsterdam compleet verzorgd, of alleen grafkist, of bloemen…

  Uitvaart24 organiseert heel graag de gehele uitvaart voor u, maar mocht u toch elders de crematie willen onderbrengen, kunnen we u nog wel adviseren even bij www.goedkoopstegrafkist.nl te kijken. Daar vindt u dezelfde kwaliteit kisten die andere uitvaartondernemingen bieden, alleen dan veel goedkoper. Ook de bloemen kunt u bij www.heavenly-flowers.nl bestellen. Juist door goede samenwerking en goede afspraken met onze leveranciers kunnen we op elk gebied de prijzen laag houden. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of waardigheid. Dus als u kiest voor een complete uitvaart bij Uitvaart24 in Amsterdam, dan kunt u er zeker van zijn dat we alles respectvol voor u regelen. Wat we met u afspreken wordt ook daadwerkelijk zo uitgevoerd. Geen onwelkome verrassingen dus, ook niet op de nota achteraf.

  Crematie Amsterdam