Crematie in Bilthoven

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Bilthoven en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Bilthoven.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Bilthoven.

Zo regelt u een crematie in Bilthoven

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Bilthoven staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Bilthoven tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Bilthoven met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

8

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en de uitvoering van de crematie van mijn man . Alles is gegaard zo als wij wilden niets was teveel gevraagd.

cor

9

Zeer goede begeleiding van a tot z. Alles wordt tot in de puntjes uitgevoerd zoals je hebt besproken. Iedereen die ik heb gesproken is heel meelevend en dat heb...

Theo

10

Onze ervaring met Uitvaart 24 zijn zeer positief.. De rust en deskundigheid van de medewerkers en zeer zeker van Marisa zijn erg proffesioneel en betrokken. Ik ...

Elly

10

Alles goed geregeld. Fijne mensen. Alles lof. Dank jullie voor de goede zorg

D

8

zeer deskundig en respectvol compliment voor patrcia winkel

CYRIEL

9

Gewoon eerlijk,duidelijk,en transparant.medeleven en ook je wensen uitvoeren. En geen verborgen kosten.wij als moeder,partner en vrienden zijn super tevreden o...

Caroline

10

Iemand sterft plotseling. De dood komt onverwacht je leven binnen. De politie regelt een uitvaartonderneming. Dat waren jullie. In een zeer gecompliceerde situa...

anoniem

10

Echt een aanrader. Mijn moeder had duidelijke wensen en bij Uitvaart24 hebben ze hier meer dan volledig aan kunnen voldoen. De omgeving was eerst wat lacherig o...

Petra

Super

Een aanrader voor die prijs alles netjes verzorgd. Vriendelijke mensen.

Lyda

Zeer goede en verzorgde uitvaart door lieve en deskundige mensen

Wij hebben reeds 2 maal gebruik gemaakt van jullie diensten en wij zijn alleen maar zeer tevreden. Helaas hoort het bij het leven , maar als het zo ver is hoop ...

A Kirpensteijn
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Bilthoven

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente De Bilt tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Bilthoven, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium Den en Rust in Bilthoven of een persoonlijke dienst bij Crematorium Daelwijck in Utrecht tot een waardig afscheid bij Crematorium Zeister Bosrust in Zeist. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Bilthoven of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Bilthoven. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Bilthoven

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Bilthoven verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Bilthoven kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Bilthoven

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente De Bilt, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Bilthoven en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Utrecht

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Bilthoven voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Bilthoven en zijn bekend met de wijken Bilthoven-Noord, Bilthoven-Zuid, De Leijen en nog vele andere in Bilthoven. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Bilthoven

Bij het regelen van een crematie in Bilthoven,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Bilthoven?

Een gemiddelde crematie in Bilthoven kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Bilthoven kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Bilthoven?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Bilthoven.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.