Crematie in Haarlem

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Haarlem en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Haarlem.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Haarlem.

Zo regelt u een crematie in Haarlem

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Haarlem staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Haarlem tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Haarlem met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

9

Zeer goed geholpen

A

9

Goed contact met de medewerkers. Zij denken met je mee dat is heel fijn. Prachtige ruimte voor het rouwbezoek en keurige begeleiding. Ik kwam er alleen later ac...

Marcel

10

Van het begin tot het einde alles werd perfect geregeld voor ons wij zijn dan ook zeer en zeer tevreden en voor alle medewerkers van Uitvaart24 bedankt voor al...

Mathieu

10

ik ben zeer tevreden.....goed geholpen. en de berijkbaarheid was zeer goed

dirk

8

ik ben tevreden over de dienstverlening. Dit verliep netjes en professioneel. Er is een puntje, telefonisch is mij vooraf gemeld dat er geen extra kosten waren ...

k.

10

Gekozen voor de compact crematie, de crematie werd gehouden in Yarden-crematorium Haarlem. Mooie ruimte en we werden ontvangen door een medewerker van Uitvaart2...

Evert

9

Zeer meegaand, begripvol, bereikbaarheid

Remco

Fantastisch

Vriendelijk, meelevend, professioneel, toen er iets misging met de bestelling van de kaarten is dat heel goed opgelost en er kwam zelfs een boeket bloemen ter v...

Familie

Respectvol, vriendelijk, professioneel en snel

Via google heb ik Uitvaart24 gevonden en ben prijzen gaan vergelijken met andere aanbieders. Het verschil was dermate groot dat ik ze eerst heb opgebeld voor in...

Caroline

Schrikken niet van gekke wensen, empatisch, professioneel, duidelijke communicatie.

Al bij het eerste telefoontje kreeg ik een warm gevoel. Wij zijn een bijzondere familie en wilden bijzondere dingen. Zo hebben wij o.a. zelf de kist gemaakt, ee...

Roos
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Haarlem

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Haarlem tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Haarlem, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium Haarlem of een persoonlijke dienst bij Crematorium Driehuis tot een waardig afscheid bij Crematorium Westgaarde in Amsterdam. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Haarlem of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Haarlem. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Haarlem

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Haarlem verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Haarlem kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Haarlem

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Haarlem, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Haarlem en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Noord-Holland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Haarlem voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Haarlem en zijn bekend met de wijken Delftwijk, Indischebuurt, Spaarndam en nog vele andere in Haarlem. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Haarlem

Bij het regelen van een crematie in Haarlem,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Haarlem?

Een gemiddelde crematie in Haarlem kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Haarlem kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Haarlem?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Haarlem.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.