Crematie in Hoofddorp

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Uitvaart24 helpt u met het regelen van een crematie in Hoofddorp en zorgt voor een waardevol afscheid waar u met een tevreden gevoel aan terugdenkt.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Hoofddorp.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een crematie in Hoofddorp.

Zo regelt u een crematie in Hoofddorp

Het regelen van een crematie is een intensief proces. Daarom is de juiste ondersteuning belangrijk. Voor het regelen van een crematie in Hoofddorp staat Uitvaart24 voor u klaar. Wij begeleiden u bij het proces, zodat u ruimte heeft om te rouwen. Door contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze keuzehulp, maakt u de eerste stap. Wij zorgen dat uw crematie in Hoofddorp tot in de puntjes geregeld wordt.

Ervaringen van anderen in Hoofddorp met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

We are grateful for the very professional and at the same time very humane approach by all the staff of Utivaart24 involved, during what was an immensely diffic...

Stergios

10

Hartelijk, ontspannen en meedenkend. Een luisterend oor meteen bereikbaar een zeer mooi afscheid verzorgd. Niets is onbespreekbaar en een zeer grote kennis van ...

Martin

Respectvol en hulpvaardig

Begripvolle medewerkers die bijzonder respectvol handelden op elk gebied.

SU Helbig

Prima begeleiding

Prima begeleiding . Mooi afscheid, goed geregeld en mooi gesproken. De catering na afloop was ook prima. Kortom een mooie herinnering voor ons als familie.

Yvonne

.

.

L

Alles op zeer korte termijn perfect geregeld

Geconfronteerd met een overlijden van een vader waar geen enkel contact mee was en die niets geregeld had moest er zeer snel gehandeld worden om aan de wettelij...

Tom

Jullie zijn warm, professioneel, helder in de communicatie en heel goed te bereiken.

Voor mijn moeder hebben we de stille uitvaart gekozen. De waardige manier waarmee jullie haar lichaam behandelden en de oprechte warmte die mijn tantes ervaren ...

Milou

Ontzettend mooi geregeld

Ik ben ontzettend tervreden hoe de uitvaart verlopen is van mijn vader. Alles wat je maar zou willen is mogelijk en ze zijn een goed luisterend oor. Ook zijn he...

Chantal

Zeer vriendelijke mevrouw die mee dacht

Ben zeer goed geholpen ga zo door

Michel

Zorgzaam, liefdevol en respectvol

Al het contact verlies erg vriendelijk en heel erg begripvol. Alles was tot in de puntjes verzorgt en werd met enorm veel warmte en respect uitgevoerd. Niets an...

Daphne
Dochter en oma bij een uitvaart

Crematoria in en rondom Hoofddorp

Uitvaart24 verzorgt uw crematie in de gemeente Haarlemmermeer tot in de puntjes. Met crematoria in of rondom Hoofddorp, vinden we altijd de geschikte locatie voor het afscheid van uw dierbare. Van een intieme uitvaart bij Crematorium Haarlemmermeer in Nieuw-Vennep of een persoonlijke dienst bij Crematorium Westgaarde in Amsterdam tot een waardig afscheid bij Crematorium Duin- en Bollenstreek in Lisse. Uitvaart24 doet er alles aan om het afscheid van uw dierbare passend te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden per crematorium in Hoofddorp of vind een crematorium bij u in de buurt.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Hoofddorp. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Tarieven van een crematie in Hoofddorp

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een crematie in Hoofddorp verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde crematie in Hoofddorp kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Hoeveel een crematie precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving

Overlijden melden in Hoofddorp

Voor het melden van het overlijden van uw dierbare in de gemeente Haarlemmermeer, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt eenvoudig bij ons het overlijden melden. Hierna komen wij in actie voor het regelen van een crematie in Hoofddorp en plannen wij samen met u een geschikt moment om uw wensen voor de crematie te bespreken. 

Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u een overlijden melden? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart begeleiders

Ons team in de provincie Noord-Holland

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart in Hoofddorp voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij hebben al vele uitvaarten mogen verzorgen in Hoofddorp en zijn bekend met de wijken Hoofddorp West, Hoofddorp Zuid, Hoofddorp Oost en nog vele andere in Hoofddorp. We bieden hierbij 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden transparant over de kosten van een uitvaart.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen omtrent een crematie in Hoofddorp

Bij het regelen van een crematie in Hoofddorp,  komt u ongetwijfeld voor veel vragen te staan. Wij proberen uw vraag hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Hoofddorp?

Een gemiddelde crematie in Hoofddorp kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde crematie ongeveer € 8.250,-.

Wilt u weten wat uw crematie in Hoofddorp kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een crematie bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een crematie anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een crematie in Hoofddorp?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een crematie in Hoofddorp.

Bekijk onze pagina crematie vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.