Uitvaart regelen? Bel 085 016 0685

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085 016 0685 ook voor vragen & hulp

  Sparen voor een uitvaart met een deposito van Uitvaart24

   

  Wat is deposito?

  Een deposito of spaardeposito, is een spaarrekening waarop spaargeld voor een afgesproken periode vaststaat. Tijdens deze periode wordt afgesproken dat er geen geld opgenomen zal worden van deze rekening. Bij een deposito is de rente vaak hoger dan op een vrij opneembare spaarrekening.

   

  Uw depositorekening bij Uitvaart24

  Op uw depositorekening kunt u sparen voor een uitvaart naar uw wensen. Het bedrag dat u wilt storten op uw depositorekening en het aantal stortingen dat u per periode wilt doen is volledig aan u.

   

  Lees ons regelement (punt 3 en 4) goed door voordat u een bedrag stort. Na iedere storting ontvangt u per e-mail of per post een saldobiljet. Na afloop van het kalenderjaar en uiterlijk op 31 maart ontvangt u een saldobevestiging van uw depositorekening.

   

  Mocht u nog vragen hebben over het depositofonds, dan kunt u contact opnemen via de e-mail info@sduk.nl of bellen naar telefoonnummer 070 311 87 54.

   

  Schrijf u nu in voor een depositorekening bij Uitvaart24

  Het onderstaande inschrijfformulier dient u te verzenden naar info@sduk.nl of per post naar:

   

  SDUK24
  Antwoordnummer 891
  2501 WK Den Haag

   

  De verwerking van uw persoonsgegevens vindt plaats conform toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder begrepen de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

   

  Download inschrijfformulier Download regelement