Uitvaart regelen? Bel 085 016 0685

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085 016 0685 ook voor vragen & hulp

  Goedkope uitvaart Amsterdam

  Een waardige uitvaart regelt Uitvaart24 goedkoop in Amsterdam

  In de emotioneel moeilijke tijden na het overlijden van een dierbare moeten heel wat besluiten genomen worden. Terwijl verdriet de boventoon kan voeren, moeten hierbij vaak toch de kosten in het oog gehouden worden. Duidelijkheid over de kosten kan dan houvast bieden. Uitvaart24 biedt u die houvast. Of u nu denkt aan een uitvaart op een boot door de grachten, of een intieme uitvaart met een condoleance thuis. Alles is bespreekbaar en Uitvaart24 regelt het voor u. Elk mens is bijzonder, elke uitvaart uniek. Wij zorgen voor een waardig afscheid, dat kan bij elk budget. Bij Uitvaart24 weet u altijd vooraf waar u aan toe bent.

   

  Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen over een goedkope uitvaart in Amsterdam?
  Bel gerust 085 016 0685 of mail info@uitvaart24.nl

   

  Een goedkope uitvaart in Amsterdam? Uitvaart24 regelt het voor u

  Natuurlijk wilt u als rasechte Amsterdammer, of als iemand die zijn/haar hart aan Amsterdam verpand heeft, ook uw laatste rustplaats hier alvast vastleggen. Met het intakeformulier kunt u geheel vrijblijvend al de benodigde formaliteiten invullen. Ook als u voor een dierbare een mooie, stijlvolle, echt Amsterdamse uitvaart wilt organiseren bent u bij Uitvaart24 aan het goede adres.

   

  Ga naar het intakeformulier

   

  Met onze duidelijke pakketten kunt u vooraf een idee vormen over hoe een mooie uitvaart in Amsterdam er uit kan zien. Nog andere wensen? We staan open voor uw ideeën en helpen u graag op weg. En nogmaals: de prijs is altijd vooraf duidelijk.

   

  Bekijk pakketten en tarieven

   

  Verzekerd of niet? Uitvaart24 verzorgt een goedkope uitvaart, ook bij u in Amsterdam.

  Als u een uitvaartverzekering hebt, staat op de polis vaak een telefoonnummer vermeld. Dat kunt u bellen, maar u bent het niet verplicht. U mag elke uitvaartondernemer bellen die u wilt, overal in Nederland. En dus ook gewoon in Amsterdam. Alleen bij Uitvaart24 is een waardige uitvaart ook echt betaalbaar. Vergeleken bij anderen is het dan zeker goedkoop te noemen, maar een uitvaart heeft natuurlijk wel zijn prijskaartje. Gelukkig kunnen wij dat door duidelijke afspraken met onze leveranciers en goede connecties binnen Amsterdam ook echt laag houden. Maar vergelijkt u zelf, bekijk de mogelijkheden en bel ons geheel vrijblijvend.

   

  Bekijk de mogelijkheden

   

  Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar voor een goedkope uitvaart in Amsterdam.
  Mail naar info@uitvaart24.nl of bel 085 016 0685

   

  Waarom voor een goedkope uitvaart naar Uitvaart24 in Amsterdam?

  • Goedkoop en goed geregeld in Amsterdam
  • Landelijke uitvaartorganisatie, thuis in Amsterdam
  • Uitstekende klantbeoordelingen
  • Vooraf duidelijke afspraken
  • Heldere (lage, vaste) prijsvoering
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Betrouwbaar, ervaren, vriendelijk personeel
  • Volop keuze, volop variatie mogelijk
  • Professioneel en persoonlijk afscheid in Amsterdam

   

  Transparantie bij elke goedkope uitvaart van Uitvaart24

  Op uitnodiging van het tv-programma Radar bespreekt Jan-Jaap Palma van Uitvaart24 de transparante werkwijze van Uitvaart24. U kunt het hier bekijken.

   

  Uitvaart24 verzorgt een goedkope uitvaart in Amsterdam persoonlijk en professioneel

  Het afscheid van een dierbare verdient al uw aandacht. Na een overlijden komt vaak zoveel op u af, dat betrouwbare ondersteuning welkom is. Uitvaart24 biedt u de hulp die u nodig heeft. Voor elk budget, transparant, met duidelijke afspraken vooraf. In heel Nederland en dus zeker ook in Amsterdam. Of u nu een sobere uitvaart wilt of een uitbundiger uitvaart, of u nu een islamitische uitvaart wenst of een hindoestaanse, voor al uw wensen staan we open. En we hebben ervaring met heel veel verschillende rouwrituelen. Elk mens is uniek, elk leven is uniek, dus ook elke uitvaart is uniek. Uitvaart24 regelt het voor u en met u en we doen dat zo goedkoop mogelijk. Of het nu om een bijzondere kist gaat, een intieme condoleance, bijzondere uitvaartrituelen, uitbundige, of juist stemmige muziek, wij hebben goede afspraken bij diverse organisaties waardoor we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden.

   

  Met aandacht en respect organiseert Uitvaart24 een goedkope uitvaart in Amsterdam

  Bedenken hoe een afscheid geheel naar wens van u of van de overledene vorm moet krijgen, is meestal niet makkelijk. Zeker op het moment dat emoties een rol spelen. De uitvaartpakketten van Uitvaart 24 geven alvast een handvat en daarnaast adviseert onze uitvaartleider u als er nog vragen zijn. Alles is mogelijk en bij elke keuze zijn de kosten vooraf duidelijk.

  Ook in andere opzichten bieden we keuzevrijheid, met een duidelijke heldere prijsvoering. Zoals bijvoorbeeld de grafkist. Elk uitvaartpakket voorziet in een nette grafkist, maar u kunt altijd nog kiezen uit ons uitgebreide assortiment op www.goedkoopstegrafkist.nl

   

  Ook bij www.goedkopeuitvaartamsterdam.nl vindt u een goedkope uitvaart in Amsterdam met dezelfde lage prijsvoering en goede kwaliteit als Uitvaart24

  Als onderdeel van Uitvaart24 biedt www.goedkopeuitvaartamsterdam.nl ook dezelfde kwaliteit. Voor rasechte Amsterdammers en mensen die zich Amsterdammer voelen, is het prettig om ook de laatste weg in Amsterdam af te leggen. En een mooi afscheid hoeft niet duur te zijn. Misschien vraagt u zich af hoe Uitvaart24 een uitvaart zo goedkoop kan regelen, terwijl anderen zo duur zijn. Maar wellicht zou de vraag eerder moeten zijn: waarom zijn die anderen zo duur, terwijl het echt veel goedkoper kan, zonder ook maar iets in te leveren aan waardigheid? Bekijk de ervaringen van anderen en onze pakketten voor de tarieven. En wellicht spreken we u binnenkort.

   

  Ervaringen

  Goedkope uitvaart Amsterdam