Uitvaart regelen? Bel 085 016 0685

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085 016 0685 ook voor vragen & hulp

  Goedkope uitvaart

  Uitvaart24 regelt een uitvaart goedkoop én stijlvol

  Bij het regelen van een uitvaart moeten heel wat beslissingen genomen worden. Dat valt niet altijd mee in een periode van verdriet. Zeker als het budget wat kleiner is, is het fijn te weten dat ook een goedkope uitvaart waardevol kan zijn. Want ieder mens verdient een mooi afscheid. Dat vindt Uitvaart24 ook. Overtuigd als we zijn dat een stijlvolle uitvaart niet duur hoeft te zijn, kunnen we u altijd terzijde staan in het verzorgen en regelen van een stijlvolle én toch goedkope uitvaart.

   

  Wilt u een overlijden melden of wilt u weten hoe we een goedkope uitvaart voor u kunnen regelen?

  Bel 085 016 0685 of mail naar info@uitvaart24.nl.

   

  Goedkope uitvaart regelen? Uitvaart24 helpt u persoonlijk

  Het afscheid van een dierbare verdient al uw aandacht. Na een overlijden komt vaak zoveel op u af, dat betrouwbare ondersteuning welkom is. Uitvaart24 biedt u de hulp die u nodig heeft bij het regelen van een goedkope uitvaart. Voor elk budget, transparant, met duidelijke afspraken vooraf. In heel Nederland.

   

  Goedkope uitvaart regelen met behulp van pakketten

  De pakketten van Uitvaart24 geven duidelijk aan wat we voor welk tarief voor u kunnen regelen. Bij Uitvaart24 kunt u geheel naar eigen inzicht een uitvaart samenstellen: sober, compact, uitgebreid, wat u maar wenst. Door goede afspraken met vaste partners door heel Nederland garanderen wij vaste (lage) prijzen. Zo kunnen we een goedkope uitvaart overal in het land voor u realiseren. Onze lijntjes zijn kort, de relaties vertrouwd en Uitvaart24 werkt vooral helder en duidelijk. In de overzichtelijke goedkope uitvaart pakketten kunt u zien waar de kosten zitten bij een uitvaart en wat u eventueel kunt aanpassen zodat het past binnen uw budget. Transparantie staat hoog in ons vaandel. U weet wat u betaalt en waarvoor u dat betaalt. En, erg belangrijk: dat weet u vooraf.

   

  Bekijk pakketten en tarieven

   

  Kosten voor een goedkope uitvaart zijn bij Uitvaart24 vooraf duidelijk

  Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, of u nu een uitgebreide uitvaart of een eenvoudiger uitvaart wenst, u weet vooraf waar u aan toe bent qua uitvaartkosten.
  Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dus in heel Nederland de weg kent. Uitgaand van uw wensen of die van de overledene regelen we een passende, stijlvolle en goedkope uitvaart bij u in de buurt, of juist elders in Nederland. Op maat, persoonlijk en betaalbaar.

   

  Bij Uitvaart24 kunt u ook vooraf een goedkope uitvaart regelen

  Mocht u nu al willen vastleggen wat uw wensen na een eventueel overlijden zijn, kunt u uw gegevens en uw wensen achterlaten op het intakefomulier. Wij bevestigen de ontvangst daarvan en dat formulier kunt u bij uw belangrijke papieren bewaren. Na uw overlijden zullen nabestaanden dat vinden en zo weten ze hoe ze uw wensen zo goed mogelijk kunnen naleven. U kunt het formulier natuurlijk ook gebruiken als middel om het juist bespreekbaar te maken. Daarbij kan het soms helpen om zaken al vast te leggen als een overlijden nabij lijkt.

   

  Ga naar het intakeformulier

   

  Kosten goedkope uitvaart gedekt door uitvaartverzekering? Uitvaart24 zoekt het voor u uit.

  Bij veel verzekeringen lijkt het noodzakelijk dat u in zee gaat met een van de grote (vaak dure) uitvaartondernemingen. Dat is meestal niet het geval en kunt u zelf gerust kiezen voor een goedkope uitvaart, bijvoorbeeld bij Uitvaart24. Dat scheelt in de kosten. De kans dat de kosten van de goedkope uitvaart geheel binnen het verzekerde bedrag vallen is groot bij ons, terwijl dat elders vaak niet zo is. En minder kosten betekent bij Uitvaart24 beslist niet minder kwaliteit. Lees het in de ervaringen van anderen. Wij regelen het voor u met uw verzekeraar. We nemen u graag de zorgen uit handen.

   

  Ervaringen

   

  Bekijk beoordelingen over een budget uitvaart van Uitvaart24 op www.klantenvertellen.nl

   

  Transparantie bij elke uitvaart van Uitvaart24

  Op uitnodiging van het tv-programma Radar bespreekt Jan-Jaap Palma van Uitvaart24 de transparante werkwijze van Uitvaart24. U kunt het hier bekijken.

   

  Goed geregeld! Goedkope uitvaart bij Uitvaart24:

  • Landelijk bekend, lokaal betrokken
  • Persoonlijk, vertrouwd aanspreekpunt
  • Vooraf duidelijke afspraken
  • Heldere (lage) prijsvoering
  • Nooit onverwachte kosten achteraf
  • Volop keuze, veel variatie
  • Ervaren, betrouwbaar en invoelend personeel
  • Een blijvend mooie herinnering

   

  De kosten van een goedkope uitvaart onder controle met Uitvaart24

  Uitvaart24 kan voor u een goedkope uitvaart regelen, hoe u het afscheid ook wilt invullen. Heldere vaste prijsstelling helpt bij het nemen van beslissingen, maakt het duidelijk en overzichtelijk. We bieden maximale transparantie in de kosten van een goedkope uitvaart, veel keuzevrijheid bij de samenstelling van de uitvaart, én persoonlijke en respectvolle begeleiding. Persoonlijk afscheid in betrouwbare handen, dat is Uitvaart24, in heel Nederland.

   

  Bekijk onze tarieven of bel 085 016 0685
  Uitvaart24 24/7 bereikbaar

   

  Bepaal zelf welke kosten u wilt maken bij de goedkope uitvaart naar uw wens

  Elk persoon is uniek, elk leven is uniek, logisch dat ook elk afscheid uniek moet zijn. Bovendien is elk afscheid ook heel persoonlijk. Uitvaart24 helpt u dat persoonlijke beeld duidelijk te krijgen in het afscheid. Door daarbij alles wat we aanbieden te voorzien van een duidelijk prijskaartje, kunt u de kosten van het afscheid ook zelf in het oog houden. Met behulp van onze uitvaartpakketten, maar ook in andere opzichten geven we keuzevrijheid, met een duidelijke heldere prijsvoering. Zoals bijvoorbeeld de grafkist. Elk uitvaartpakket voorziet in een nette grafkist, maar u kunt altijd kiezen uit ons uitgebreide assortiment op www.goedkoopstegrafkist.nl. Wij verzorgen ook bloemarrangementen en ook daarin zijn we betaalbaar. Kijk op www.heavenly-flowers.nl. Alles wat bij een uitvaart komt kijken kunnen we voor u regelen, tegen vooraf duidelijke kosten.

  Goedkope uitvaart