Uitvaart regelen? Bel 085 016 0685

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085 016 0685 ook voor vragen & hulp

  Wat kost een begrafenis bij Uitvaart24?

  Wat een begrafenis kost, verschilt per begrafenis. De keuzes die u maakt bij het organiseren van een begrafenis– sober of uitgebreid –, de keuze voor de begraafplaats én de keuze voor de uitvaartondernemer bepalen de werkelijke kosten. Bij Uitvaart24 kiest u voor een persoonlijk, passend, waardig afscheid tegen beduidend lagere kosten voor de dienstverlening. De kosten van de begraafplaats zelf, de grafkosten, onderhoud en eventueel gedenkteken staan daar verder los van. Alle kosten voor de begrafenis zijn u ook vooraf duidelijk, daar zorgt Uitvaart24 voor. Dat voorkomt nare verrassingen naderhand.

  Wilt u een overlijden melden of weten wat een begrafenis kost?
  Bel 085 016 0685 of mail uw wensen naar info@uitvaart24.nl. We zijn 24/7 bereikbaar.

  Begrafeniskosten afhankelijk van uw keuzes én van kosten van de begraafplaats

  U heeft de keuze thuis afscheid te nemen of de overledene naar ons dienstencentrum te laten vervoeren en daar te laten verblijven tot de begrafenis. Of u laat de overledene thuis opbaren, zodat u langer gelegenheid heeft afscheid te nemen. De overledene kan ook worden opgebaard in ons dienstencentrum, waar u en andere nabestaanden een rouwbezoek kunnen afleggen. U kunt ook meer voelen voor de gelegenheid tot afscheid nemen in de vorm van een plechtigheid en condoleance in de aula van de begraafplaats. Een combinatie van de rouwbezoeken én een plechtigheid én een condoleance is ook mogelijk. En bij alles kunt u het langer of uitgebreider doen. Elke keuze heeft invloed op de kosten van de begrafenis. Dankzij onze tarieven is het helder en duidelijk wat de begrafenis uiteindelijk gaat kosten. U kunt het zo uitgebreid of ingetogen organiseren als u zelf wilt, of zoals u vindt dat het beste past bij de overledene. Uitvaart24 maakt bij al uw wensen direct duidelijk wat dat betekent voor de kosten van de begrafenis. De grafkosten verschillen per begraafplaats. Ook hier zijn weer keuzes: een gedeeld graf, een familiegraf of u kunt een graf afkopen. Tal van mogelijkheden met elk een eigen tarief. Uitvaart24 denkt graag met u mee.

  Geschrokken van hoge begrafeniskosten? Bekijk onze pakketten en laat u geruststellen door onze tarieven.   

  Uitvaart24 hanteert een heldere vaste (lage) prijsstelling voor een waardige, persoonlijke uitvaart, overal in Nederland. Dag en nacht bereikbaar.

  Bel 085 016 0685 of mail naar info@uitvaart24.nl

  Bekijk pakketten&tarieven

  Kosten begrafenis binnen verzekeringsdekking? Bij Uitvaart24 de grootste kans.

  Ook al is de overledene prima verzekerd, meestal lijkt het uit te keren bedrag niet toereikend. Althans niet bij de uitvaartonderneming die u volgens de polis moet bellen. Uitvaart24 werkt anders. Bekijkt u maar eens wat u met hetzelfde bedrag zou kunnen regelen bij Uitvaart24 en laat u verrassen. De ervaring leert dat een vergelijkbare uitvaart bij ons veel minder kost. En gelukkig kunt u zelf de keuze maken met welke uitvaartonderneming u het afscheid het liefst organiseert. Ook al wekt uw polis een andere indruk. Bel ons gerust en we regelen het voor u met uw verzekeraar. We nemen u die zorg graag uit handen. En het scheelt u aanmerkelijk in de begrafeniskosten. De kans dat de kosten van de begrafenis geheel binnen het verzekerde bedrag vallen, is groot bij ons, terwijl dat elders vaak niet zo is. En minder kosten betekent bij Uitvaart24 beslist niet minder kwaliteit. Lees het in de ervaringen van anderen.

  Bekijk ervaringen

  Vooraf begrafenis regelen? Zo krijgt u inzicht in de begrafeniskosten

  Hoe u wilt dat uw afscheid of dat van een dierbare eruit komt te zien, kunt u bij Uitvaart24 ook vooraf vastleggen. Zonder enige verplichting overigens, maar het geeft u wel een indicatie van de kosten die eventuele keuzes met zich meebrengen.

  Hier volgen een aantal onderwerpen waar u uw gedachten alvast over kunt laten gaan:

  • Nette standaardkist of een bijzondere? Zie ook www.goedkoopstegrafkist.nl
  • Opgebaard ja of nee? Zo ja, thuis of in een dienstencentrum
  • Rouwbezoeken van nabestaanden? Beslist niet, of één keer of doorlopend?
  • Bloemen? Kijk op www.heavenly-flowers.nl voor betaalbare rouwstukken
  • Een korte plechtigheid of een langere, met of zonder muziek en sprekers
  • Een condoleance, met koffie en cake, een high tea of een hele avondmaaltijd
  • Ideeën over bijzonder vervoer? Nette auto, paard en wagen of bakfiets…
  • Welke begraafplaats? Gedeeld graf of algemeen graf? Wel of niet afkopen?

  Dit is maar een kleine opsomming van keuzes waar u voor komt te staan bij het organiseren van een begrafenis. En bij alle aspecten ervan hoort een eigen tarief. Heel belangrijk om dat duidelijk voor ogen te houden. Bij Uitvaart24 is alles bespreekbaar, het meeste mogelijk, maar altijd letten we samen met u op wat de begrafenis uiteindelijk gaat kosten. En dat weet u altijd vooraf, zodat u niet na de begrafenis geconfronteerd wordt met onverwachte kosten.

  Wilt u meer informatie hoe u de begrafeniskosten binnen uw budget  kunt houden?

  Of wilt u een overlijden melden en uw wensen bekend maken?

  Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar. Bel 085 016 0685 of mail naar info@uitvaart24.nl

  Transparantie in kosten begrafenis bij Uitvaart24

  Uitvaart24 werkt met heldere, vaste (lage) tarieven. Door goede samenwerking en duidelijke afspraken met onze leveranciers kunnen we de prijzen laag houden. We zijn overal in Nederland, dus ook bij u in de buurt, welkom bij alle begraafplaatsen en crematoria. Uitvaart24 houdt te allen tijde de regie en het overzicht. We checken en dubbelchecken alles, al onze medewerkers volgen een duidelijk protocol in het afstemmen van alle handelingen. Zo wordt alles wat we met u afspreken ook daadwerkelijk zo uitgevoerd als we het afgesproken hebben. Geen onwelkome verrassingen, ook niet op de nota achteraf.