Regel een uitvaart in Amsterdam

Wij vertellen u meer over het regelen van een uitvaart in Amsterdam. Lees hieronder meer of neem direct vrijblijvend telefonisch contact met ons op.

Uitvaart in Amsterdam

Wij regelen het afscheid in Amsterdam

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. U kunt een uitvaart zelf regelen, maar dat hoeft niet. Voor een uitvaart in Amsterdam staan wij voor u klaar. Of u nou kiest voor een begrafenis of een crematie in Amsterdam, wij maken van het afscheid een dierbare herinnering.

Oude vrouw bij uitvaart

Crematie of begrafenis

Of u nou kiest voor een afscheid in de vorm van een crematie of een begrafenis, bij Uitvaart24 nemen we u alle zorgen uit handen. Twijfelt u over welke uitvaart het best bij u of uw overleden dierbare past? Dan kunt u gebruik maken van onze keuzehulp. Daar nemen we stap voor stap door welke opties er zijn.

Eerlijk & Transparant – Beoordeeld met een 9,2

Heel veel steun gehad

mijn moer lag er zo mooi bij dank u tea je bent zo goed in je werk nog bedankt namens ons allemaal

jo

Prima

Goed verzorgd en zeer beleefd

Ton Gerrits

Keurig en volledig verzorgde uitvaart

Alles snel en respectvol gedaan. Geen onnodig contact maar altijd bereikbaar en steeds een deskundig advies. Precies goed.

Arthur

Alles volgens afspraak

Uitvaart 24 heeft alles wat beloofd is op een transparante manier geregeld en verzorgd. Voor mij de ideale manier om van iemand afscheid te nemen. Je kan het va...

Jenny

Familiar vertrouwd

We werden geweldig ontvangen en begeleid. Op elk vlak was onze ervaring goed. De locatie was knus en prachtig ingericht voor wat wij voor ogen hadden.

Xerxes

Alles was snel en duidelijk geregeld

goed

irma

Fijn bedrijf, duidelijk en overzichtelijk en correct.

In één woord geweldig!

Olaf van der Wilt

Uitstekend

Uitvaart24 is uiterst kundig, vriendelijk en meelevend. Ik zou iedereen aanraden om voor hun te kiezen.

Freitas
Twee oude mensen

Crematie regelen in Amsterdam

Het voorbereiden van een crematie is een intens proces. Uitvaart24 verzorgt uw crematie in Amsterdam tot in de puntjes. Wij vertellen u graag meer over wat een crematie inhoudt en de mogelijkheden die wij bieden. Bekijk alle mogelijkheden voor een crematie in Amsterdam, neem contact op of regel direct een crematie in Amsterdam.

Heeft u al een voorkeur voor een uitvaartlocatie? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden bij alle uitvaartlocaties in Amsterdam.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Wat kost een uitvaart in Amsterdam?

Ieder afscheid is anders. Daarom hebben we voor een uitvaart in Amsterdam verschillende pakketten samengesteld. Het pakket biedt de basis voor het type afscheid. Dat kunt u dan volledig naar wens uitbreiden. Een gemiddelde uitvaart in Amsterdam kost € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Gemiddeld zijn crematiekosten zijn vaak lager dan de kosten van een begrafenis. Hoeveel een uitvaart precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving
bloemen bij een graf

Begrafenis regelen in Amsterdam

Bij het regelen van een begrafenis komt veel kijken. Soms kunt u wel wat hulp gebruiken. Voor het regelen van een begrafenis in Amsterdam bent u bij Uitvaart24 aan het juiste adres. Heeft u vragen over wat een begrafenis inhoudt en welke mogelijkheden er zijn voor een begrafenis in Amsterdam? Neem contact op of regel direct een begrafenis in Amsterdam.

Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact op

Uitvaart begeleiders

Over ons

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart voor iedereen toegankelijk moet zijn. We bieden 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden open over de kosten en inhoud. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Heeft u nog vragen of is iets nog niet duidelijk? Bekijk hieronder de veel gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet tussen? Wij staan 24/7 telefonisch voor u klaar.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Amsterdam?

Een gemiddelde uitvaart in Amsterdam kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde uitvaart ongeveer € 8.250,-. Doorgaans zijn de kosten voor een begrafenis hoger dan de kosten voor een crematie.

Wilt u weten wat uw uitvaart in Amsterdam kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een uitvaart bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een uitvaart anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een uitvaart in Amsterdam?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een uitvaart in Amsterdam.

Bekijk onze pagina uitvaart vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.

Prima

Goed verzorgd en zeer beleefd

Ton Gerrits

Familiar vertrouwd

We werden geweldig ontvangen en begeleid. Op elk vlak was onze ervaring goed. De locatie was knus en prachtig ingericht voor wat wij voor ogen hadden.

Xerxes

Goede begeleiding en service

Ik ben goed begeleid, geïnformeerd en ondersteund. Alleen maar lof

Veronique

Wij zijn heel fijn geholpen.

Vriendelijke mensen, bij ons thuis en op kantoor. Wij voelden ons gehoord en men heeft met ons meegedacht. We hebben met een fijn programma gewerkt om de muziek en foto's zelf te regelen. We zijn daar fijn bij begeleid.

Mathy

Professioneel en betrokken

Altijd bereikbaar, vriendelijke en meedenkend.

Phoebe

Professioneel en ontzorgend

Dit was de eerste ervaring bij het regelen van een uitvaart. Direct vanaf het eerste gesprek met Cees-Jan was er een prettige klik. De manier waarop onze wensen gerespecteerd werden, over zaken werd meegedacht, alles werd uitgevoerd, de 24-uur bereikbaarheid en de professionele aard van de dienst hebben ons geholpen om dit moeilijke verlies een plek te geven. Heel veel dank daarvoor!

Lorrain

Een prima uitvaart verzorgd door Thea

Uitvaart 24 heeft de crematie van mijn man geweldig verzorgd. Lief, betrokken en hartelijk. Thea is een geweldige uitvaartleider. We zijn duidelijk, vriendelijk en met medeleven behandeld. Ik maak reclame voor jullie. Nogmaals dank, ook van de kinderen.

Ria Siebelink

De algehele ervaring was goed

Er waren 2 kritiek punten. Bij de rouwkaarten is over een typfout heengekeken bij de laatste controle. Bij de overvloedig bestelde catering (saucijzenbroodjes ) werd door personeel onterecht beperking opgelegd Bij sommige gasten. De ceremonie zelf ben ik heel tevreden over.

Margot

Degelijke begeleiding en snelle reactie

Prima afhandeling van uitvaart en goede opvolging van de afspraken.

Cecilia

De wijsheid, rust en samenwerking in een toch moeilijke tijd.

Wij wisten dat de persoon man 91, waarvoor de uitvaart moest geregeld worden, tevreden was hoe het ook voor zijn vrouw gedaan was. Het verzoek van hem om ook alles te laten verzorgen door uitvaart 24 gaf hiermee rust. Niets werd er aan het lot overgelaten. Wanneer nodig bereikbaar per mail of telefonisch. De samenwerking met Thea was weer prettig. Een voorbereiding waar met een kundig ook nog naar gekeken werd. Als de enige zoon zei dat "deze crematie erg geborgen voelde" en ook binnenkwam met de "muziek" , Dan kan deze moeilijke tijd goed worden verwerkt. Iedereen dank jullie wel !

Marga