Uitvaart in Ede

Wij regelen het afscheid in Ede

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Voor het regelen van een uitvaart in Ede staan wij voor u klaar.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Ede.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een uitvaart in Ede.

Crematie of begrafenis in Ede

Of u nou kiest voor een afscheid in de vorm van een crematie of een begrafenis, bij Uitvaart24 nemen we u alle zorgen uit handen. Twijfelt u over welke uitvaart het best bij u of uw overleden dierbare past? Dan kunt u gebruik maken van onze keuzehulp. Daar nemen we stap voor stap door welke opties er zijn.

Ervaringen van anderen in Ede met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

Zorgzaam en persoonlijk

Mijn moeder is op 7 juni overleden, onverwacht maar ook weer niet. Geen tijd meer om te zeggen wat ik wilde zeggen, Geen tijd meer om elkaar te knuffelen. Die d...

Marieke

Uitstekend

Het is zo belangrijk dat je in een periode van verdriet, liefdevol en goed wordt bijgestaan. Dat hebben wij bij Uitvaart24 mogen ervaren na het overlijden van o...

Karin, Yvonne, Ellen

Uitstekend

Niets dan lof, met name voor Anita Gromme die ons in de voorbereiding heel goed heeft geholpen en voor de fijne begeleiding van Maikel Naarden tijdens de uitvaa...

Marjanne

Heel fijn!

Alles is keurig en correct naar onze wens uitgevoerd. Hele vriendelijke en betrokken medewerkers. Ontzettend bedankt voor alles.

Linda

Heel goed!

Prima bedrijf,no nonsense en geen poes pas het is wat het is. Ik heb zelf veel geregeld en dit bedrijf deed de moeilijke dingen tegen een redelijk tarief.

Nelly Wams

Geweldig

Zeer goed geholpen, alles naar eigen wensen en crematie goed inelkaar gezet Ingrid bedankt voor alle steun, hulp en begeleiding van moeders laatste reis.

Linda Heijnen-Janssen

Fijn contact

Mijn wens was een stille crematie voor mijn moeder. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd, bij vragen kon ik altijd nog bij hem trechter mocht dit nodig zijn g...

Suzanne

Zeer goed

Goede begeleiding,in vergelijking met anderen ook een redelijke prijs. De bespreking mbt mijn wensen zijn allemaal uitgevoerd. Op de dag van de uitvaart begelei...

Martha

Super vriendelijke en behulpzaam mensen

Wij zijn heel goed geholpen door hele fijne mensen Mijn oom heeft een mooie uitvaart gehad Dank zij jullie medewerking Zelfs toen het niet kon door gaan in de a...

Thea

Vriendelijke medewerkers

Heel prettige ervaring. Goede heldere afspraken die nageleefd worden. Duidelijke website zonder vervelende verrassingen. Prettig geholpen door stuk voor stuk v...

Saskia

Crematie regelen in Ede

Het voorbereiden van een crematie is een intens proces. Uitvaart24 verzorgt uw crematie in Ede tot in de puntjes. Wij vertellen u graag meer over wat een crematie inhoudt en de mogelijkheden die wij bieden. Bekijk alle mogelijkheden voor een crematie in Ede, neem contact op of regel direct een crematie in Ede.

Heeft u al een voorkeur voor een uitvaartlocatie? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden bij alle uitvaartlocaties in Ede.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Ede. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Wat kost een uitvaart in Ede?

Voor een duidelijk overzicht werkt Uitvaart24 met pakketten. Elk pakket bevat de essentiële diensten die passen bij het gewenste type afscheid. De diensten vormen een basis voor het type afscheid, maar kunt u volledig naar wens uitbreiden. Een uitvaart in Ede kost gemiddeld € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Doorgaans zijn crematiekosten zijn lager dan de kosten van een begrafenis. Hoeveel een uitvaart precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving
Lichtstraal rustige omgeving

Begrafenis regelen in Ede

Bij het regelen van een begrafenis komt veel kijken. Soms kunt u wel wat hulp gebruiken. Voor het regelen van een begrafenis in Ede bent u bij Uitvaart24 aan het juiste adres. Heeft u vragen over wat een begrafenis inhoudt en welke mogelijkheden er zijn voor een begrafenis in Ede? Neem contact op of regel direct een begrafenis in Ede.

Regel een uitvaart in Ede

Indien u met een aanstaand overlijden te maken heeft is het goed om op voorhand de mogelijkheden te verkennen. Hierdoor bent u in controle en heeft u meer ruimte voor het nemen van het laatste afscheid.

1
Bepaal uw wensen rondom de uitvaart
2
Bespreek de mogelijkheden met een uitvaartadviseur
3
Leg de uitvaartwensen vast
4
Meldt ons telefonisch het overlijden
5
De overledene wordt overgebracht of opgebaard
6
U bespreekt de dag van de uitvaart met ons
7
Wij verzorgen het afscheid op de uitvaartlocatie
Uitvaart begeleiders

Over ons

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart voor iedereen toegankelijk moet zijn. We bieden 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden open over de kosten en inhoud. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact op

Veel gestelde vragen

Heeft u nog vragen of is iets nog niet duidelijk? Bekijk hieronder de veel gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet tussen? Wij staan 24/7 telefonisch voor u klaar.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Ede?

Een gemiddelde uitvaart in Ede kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde uitvaart ongeveer € 8.250,-. Doorgaans zijn de kosten voor een begrafenis hoger dan de kosten voor een crematie.

Wilt u weten wat uw uitvaart in Ede kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een uitvaart bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een uitvaart anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een uitvaart in Ede?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een uitvaart in Ede.

Bekijk onze pagina uitvaart vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.