Uitvaart in Zoetermeer

Wij regelen het afscheid in Zoetermeer

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar. Naast het verwerken van een verlies, moet er tijdens deze emotionele periode veel geregeld worden. Voor het regelen van een uitvaart in Zoetermeer staan wij voor u klaar.

Door u vooraf goed te oriënteren creëert u rust in heftige tijden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons en stel uw vragen. Of plan een gesprek met één van onze uitvaartadviseurs voor een voorstel op maat voor een uitvaart in Zoetermeer.

Hieronder vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor een uitvaart in Zoetermeer.

Crematie of begrafenis in Zoetermeer

Of u nou kiest voor een afscheid in de vorm van een crematie of een begrafenis, bij Uitvaart24 nemen we u alle zorgen uit handen. Twijfelt u over welke uitvaart het best bij u of uw overleden dierbare past? Dan kunt u gebruik maken van onze keuzehulp. Daar nemen we stap voor stap door welke opties er zijn.

Ervaringen van anderen in Zoetermeer met Uitvaart24.

Eerlijk & Transparant. Wij worden beoordeeld met een 9,2 bij meer dan 1.800 reviews.

10

Zeer goede ervaring erg meelevend en deskundig

Sylvia

10

duidelijke uitleg een pluim wat moet ik verder zeggen ik zou het iedereen aanbevelen.

shun fook

9

Uitvaart 24 heeft bijgedragen aan het op een passende wijze afscheid nemen van mijn vader en onze opa. We willen het op een eigen originele wijze verzorgen en U...

Raimond

10

Heel goed en lief behandeld door iedereen, zeker door Dhr. Maikel Naarden. Hij heeft ons heel goed begeleid.

Betty

9

Met Robert Heezen i.i.g. een prima vent die de tijd nam om de wensen te noteren en waarbij we niet voor verrassingen kwamen te staan. Speelde goed in op de fami...

Erik

10

Met respect en zonder poespas de familie begeleid bij de uitvaart, alles keurig volgens afspraak. Dank.

Simone

Meedenkend

Op vakantie schoonmoeder overleden. Binnen 1 dag alles geregeld en mijn hulpvragen allemaal beantwoordt. Bedankt mark

Peter

10

Uitvaart 24 heeft mij deskundig en op een begripvolle wijze geholpen met het regelen en verzorgen van de uitvaart van mijn moeder. Ook de dames, die mijn moeder...

Johan

Supergoedgeregeld

Wij zijn blij dat wij jullie via internet gevonden hebben crematie was erg netjes en alles super goed geregeld!!!!! Super vriendelijk !!!!!

S de vroome

Naar wens keurig geregeld

Crematie in stilte zonder aanwezigheid van familie, alles naar wens uitgevoerd en voor een zeer schappelijke prijs. Als er geen dienst wenselijk is en de uitv...

Hans

Crematie regelen in Zoetermeer

Het voorbereiden van een crematie is een intens proces. Uitvaart24 verzorgt uw crematie in Zoetermeer tot in de puntjes. Wij vertellen u graag meer over wat een crematie inhoudt en de mogelijkheden die wij bieden. Bekijk alle mogelijkheden voor een crematie in Zoetermeer, neem contact op of regel direct een crematie in Zoetermeer.

Heeft u al een voorkeur voor een uitvaartlocatie? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden bij alle uitvaartlocaties in Zoetermeer.

Vind een crematorium bij u in de buurt

Vind hieronder de uitvaartlocatie die het beste bij uw wensen past, voor het regelen van een uitvaart in de regio van Zoetermeer. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend persoonlijk contact met ons op.

Let op: Voor niet partner-locaties kunnen meerprijzen van toepassing zijn.

Partnerlocatie

Partnerlocatie
Reguliere locatie

Daarom kiest u voor Uitvaart24

  • Persoonlijke en professionele ondersteuning, 24 uur per dag
  • Een waardige uitvaart, voor iedereen toegankelijk
  • Te alle tijden helderheid over inhoud en openheid over de kosten
  • Volledige keuzevrijheid, u zit nergens aan vast

Wat kost een uitvaart in Zoetermeer?

Voor een duidelijk overzicht werkt Uitvaart24 met pakketten. Elk pakket bevat de essentiële diensten die passen bij het gewenste type afscheid. De diensten vormen een basis voor het type afscheid, maar kunt u volledig naar wens uitbreiden. Een uitvaart in Zoetermeer kost gemiddeld € 4.200,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het gewenste pakket en de uitbreidingen. Hieronder kunt u onze pakketten vinden. Doorgaans zijn crematiekosten zijn lager dan de kosten van een begrafenis. Hoeveel een uitvaart precies kost is dus afhankelijk van uw wensen.

Lichtstraal rustige omgeving
Lichtstraal rustige omgeving

Begrafenis regelen in Zoetermeer

Bij het regelen van een begrafenis komt veel kijken. Soms kunt u wel wat hulp gebruiken. Voor het regelen van een begrafenis in Zoetermeer bent u bij Uitvaart24 aan het juiste adres. Heeft u vragen over wat een begrafenis inhoudt en welke mogelijkheden er zijn voor een begrafenis in Zoetermeer? Neem contact op of regel direct een begrafenis in Zoetermeer.

Regel een uitvaart in Zoetermeer

Indien u met een aanstaand overlijden te maken heeft is het goed om op voorhand de mogelijkheden te verkennen. Hierdoor bent u in controle en heeft u meer ruimte voor het nemen van het laatste afscheid.

1
Bepaal uw wensen rondom de uitvaart
2
Bespreek de mogelijkheden met een uitvaartadviseur
3
Leg de uitvaartwensen vast
4
Meldt ons telefonisch het overlijden
5
De overledene wordt overgebracht of opgebaard
6
U bespreekt de dag van de uitvaart met ons
7
Wij verzorgen het afscheid op de uitvaartlocatie
Uitvaart begeleiders

Over ons

Bij Uitvaart24 gunnen we iedereen een waardig afscheid. Wij vinden dat een volledig verzorgde uitvaart voor iedereen toegankelijk moet zijn. We bieden 24 uur per dag persoonlijke en professionele ondersteuning, geven u volledige keuzevrijheid en zijn ten alle tijden open over de kosten en inhoud. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij staan voor u klaar!

Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact op

Veel gestelde vragen

Heeft u nog vragen of is iets nog niet duidelijk? Bekijk hieronder de veel gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet tussen? Wij staan 24/7 telefonisch voor u klaar.

Wat kost gemiddeld een uitvaart in Zoetermeer?

Een gemiddelde uitvaart in Zoetermeer kost bij Uitvaart24 ongeveer € 4.200,-. In Nederland kost een gemiddelde uitvaart ongeveer € 8.250,-. Doorgaans zijn de kosten voor een begrafenis hoger dan de kosten voor een crematie.

Wilt u weten wat uw uitvaart in Zoetermeer kost? Selecteer een crematorium om de mogelijkheden en bijbehorende prijzen te bekijken. Of ga hier naar alle tarieven.

Een uitvaart bij Uitvaart24 is tot wel 50% goedkoper dan bij de gemiddelde andere uitvaartondernemer. Dit komt omdat Uitvaart24 vindt dat een uitvaart anders kan en moet. Bij Uitvaart24 zijn er geen verplichte afnames of hoge aannametarieven en kijken wij naar efficiëntie waarvan wij het voordeel direct bij u neerleggen.

Lees hier meer over ons en hoe Uitvaart24 werkt.

Kan ik een offerte ontvangen voor een uitvaart in Zoetermeer?

Uiteraard, onze ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen als prettig wordt ervaren. Door een offerte aan te vragen bent u voorbereid op een heftige periode en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor een uitvaart in Zoetermeer.

Bekijk onze pagina uitvaart vooraf regelen, vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op.