Uitvaart regelen? Bel 085 016 0685

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085 016 0685 ook voor vragen & hulp

  Onze werkwijze

  Uitvaart24 is overtuigd dat persoonlijke uitvaartverzorging niet duur hoeft te zijn. Elk mens verdient een waardige uitvaart, ook iemand met een kleiner budget. Uitvaart24 zorgt daarvoor. Uitvaart24 is een landelijke organisatie die dankzij haar betrokken medewerkers ook lokaal de uitvaart van uw dierbare zo verzorgt als u dat wenst. Of het nu gaat om een budget uitvaart, een uitvaart in uw eigen achtertuin, een uitvaart in de kerk of een uitvaart in een voetbalstadion! Bij Uitvaart24 is alles mogelijk en bespreekbaar. Dankzij onze verschillende locaties kunnen wij u altijd lokaal van dienst zijn met de expertise van een grote organisatie.

  Wij betrekken u in het gehele proces en nemen elke stap zorgvuldig met u door.

  Transparant en duidelijk

  Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Wat wij voor u regelen spreken wij vooraf met u af, met de daarbij behorende kosten. Transparant en duidelijk. Geen onverwachte kosten achteraf.

  Stijlvol afscheid

  Of u nu een uitvaart kiest via goedkopeuitvaart.nl, budgetuitvaart24.nl of goedkoopstecrematie.nl, Uitvaart24 garandeert een goed verzorgd afscheid. Ons doel is om, samen met u, een mooie, waardevolle herinnering te realiseren.

  Accuraat en persoonlijk

  Uitvaart24 hanteert korte lijnen met de uitvaartverzorgers in het hele land. Aan de hand van duidelijke richtlijnen, check en dubbelcheck, nabellen en terugkoppelen, zorgen we ervoor dat alles wat we met u afspreken ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Correct, invoelend, professioneel en passend bij elke gelegenheid.

  Vaste, lage tarieven

  Waar u ook verzekerd bent, u bent vrij om te kiezen wie de uitvaart regelt. Wij zijn van oorsprong uitvaartondernemer, en geen verzekeringsmaatschappij. En dus ook niet belast met hoge overheadkosten. Wij kunnen de tarieven laag houden, terwijl dat geen afbreuk doet aan de waardigheid van de plechtigheid.

  Dat is betrokken en vertrouwd