Uitvaart regelen? Bel 085 016 0685

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085 016 0685 ook voor vragen & hulp

  Uitvaartcentrum Amsterdam, de plek om een crematie of begrafenis te regelen

  Welk uitvaartcentrum in Amsterdam moet u kiezen? Als er net een dierbare overleden is, moet er van alles geregeld worden. En dat moet ook goed gebeuren, passend bij de overledene, passend bij uw eigen gevoel en liefst ook passend bij het budget. Elke uitvaartonderneming zal u vertellen dat hij het goed zal doen, en dat zal zeker zo zijn. Waar Uitvaart24 zich in onderscheidt is de openheid, de transparantie in wat wij voor u regelen, en voor welke prijs. En dat doen we vooraf, zo wordt u niet achteraf onaangenaam verrast door een extra rekening. U weet direct waar u aan toe bent. Waar in Nederland dan ook, niet alleen in Uitvaartcentrum Amsterdam.

  Wat zijn de kosten van een uitvaart bij een Uitvaartcentrum in Amsterdam?

  Elk afscheid is anders, iedereen maakt eigen keuzes, dus wat het precies kost is bij elke uitvaart verschillend. Bij Uitvaart24 helpen de pakketten die we aanbieden bij het maken van keuzes. Elk pakket geeft direct overzichtelijk weer welke diensten er bij een uitvaart komen kijken en welke kosten daarbij horen. Zo kunt u al snel zien waar de kosten in zitten, en dus ook wat u kunt doen of laten om die kosten binnen uw budget te houden. Zo krijgt u een uitvaart op maat in Uitvaartcentrum Amsterdam, en houdt u zelf de regie over wat u wel en niet wilt.  Elk mens is verschillend, dus elke uitvaart is uniek. En alleen u kunt bepalen wat bij uw naaste past, meestal in overleg met andere familieleden. Uitvaart 24 volgt uw wensen.  

  Bekijk hier de tarieven die u kunt kiezen en maak uw eigen keuze voor een crematie of een begrafenis in Uitvaartcentrum Amsterdam.

   

  Verzekerd of niet, afscheid in Uitvaartcentrum Amsterdam voor lagere kosten

  Wist u dat u, ook al bent u ergens anders verzekerd, toch bij Uitvaart24 terecht kunt? Ook al staat er vaak op het formulier van de verzekering dat u na overlijden een nummer moet bellen, bent u dat niet verplicht. U bent vrij uw eigen uitvaartondernemer te kiezen. Vaak is het zo dat de kosten bij Uitvaart24 lager uitvallen, dan voor een vergelijkbare uitvaart bij een verzekeraar/uitvaartondernemer.

  Of u nu kiest voor een crematieof een begrafenis, een traditionele, sobere, Surinaamse of een Islamitische uitvaart, u kunt bij Uitvaart24 terecht in Uitvaartcentrum Amsterdam. Wij staan open voor elk ritueel, uiteraard binnen de regels van de uitvaartbranche. Wij zullen met u meedenken, u misschien op ideeën brengen, maar wat voor uitvaart u ook kiest, wij regelen het respectvol en waardig voor en met u in Uitvaartcentrum Amsterdam. 

  Heeft u vragen over een crematie of een begrafenis in Uitvaartcentrum Amsterdam van Uitvaart24?  Mail naar info@uitvaart24.nl of bel 085 016 0685.

  Voor het melden van een overlijden kunt u 24/7 terecht op dit nummer. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk onze onafhankelijke reviews op klantenvertellen.nl

  Bekijk onze tarievenGa naar het intakeformulier

  Uitvaartcentrum in Amsterdam