Uitvaart regelen? Bel 085 016 0685

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085 016 0685 ook voor vragen & hulp

  Uitvaartcentrum Amsterdam

  Met Uitvaart24 is een uitvaart betaalbaar, in elk uitvaartcentrum in Amsterdam

  Na een overlijden komt vaak zoveel op u af, dat betrouwbare ondersteuning welkom is. Het afscheid van een dierbare verdient al uw aandacht. Uitvaart24 biedt u de hulp die u op dat moment nodig heeft. Voor elk budget, transparant, met duidelijke afspraken vooraf. In heel Nederland en dus zeker ook in Amsterdam. Of u nu een sobere uitvaart wilt of een uitbundiger uitvaart, in welk uitvaartcentrum in Amsterdam dan ook. Of u nu een islamitische uitvaart wenst of een Surinaamse, of een typisch Amsterdamse, voor al uw wensen staan we open. En we hebben ervaring met heel veel verschillende rouwrituelen. Elk mens is uniek, elk leven is uniek, dus ook elke uitvaart is uniek. Uitvaart24 regelt het voor u en met u in het uitvaartcentrum in Amsterdam en we doen dat zo goedkoop mogelijk.

   

  Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen over een uitvaart in ons uitvaartcentrum in Amsterdam.

  Bel gerust 085 016 0685 of mail info@uitvaart24.nl

   

  Uitvaart24 organiseert met aandacht en respect een uitvaart in Amsterdam

  Het is niet altijd gelijk duidelijk hoe een uitvaart vorm moet krijgen. Op een emotioneel moment als na een overlijden van een dierbare zijn er andere zaken die voorrang hebben. Toch is het zaak een en ander te regelen. Uitvaart24 wil u daar graag bij helpen. Met behulp van onze uitvaartpakketten heeft u alvast een uitgangspunt. Wie weet ziet u er al direct in gedachten het uitvaartcentrum in Amsterdam bij. Mocht u nog andere wensen of ideeën hebben, we denken graag met u mee. Door onze vaste lage prijsvoering blijft er eventueel wat ruimte over voor extra aspecten die voor u de uitvaart nog meer passend maakt bij de wens van u of van de overledene. Bovendien is niets verplicht, dus als u het bijvoorbeeld niet prettig vindt als belangstellenden afscheid komen nemen van de overledene in het uitvaartcentrum, dan kunt u daarvan afzien. Dat scheelt bij Uitvaart24 dan ook gelijk in de kosten. U betaalt alleen voor wat wij voor u organiseren en niet meer dan dat.

   

  Een uitvaart in uitvaartcentrum in Amsterdam of elders? Regel het vooraf!

  Als rasechte Amsterdammer, of als iemand die zijn/haar hart aan Amsterdam verpand heeft, wilt u waarschijnlijk ook na uw overlijden Amsterdam niet verlaten. U kunt ervoor kiezen een en ander alvast vast te leggen. Met ons intakeformulier kunt u geheel vrijblijvend al de benodigde formaliteiten invullen, zodat uw nabestaanden uw wensen helder hebben en uw keuze voor een bepaald uitvaartcentrum in Amsterdam kunnen respecteren.

   

  Ga naar het intakeformulier

   

  Ook als u voor een dierbare een mooie, stijlvolle, echt Amsterdamse uitvaart wilt organiseren, bent u bij Uitvaart24 aan het juiste adres. Met onze duidelijke pakketten kunt u vooraf een idee vormen over hoe een mooie uitvaart in Amsterdam eruit kan zien. Hier ziet u ook onze tarieven. Nog andere wensen? We staan open voor uw ideeën en helpen u graag op weg. En nogmaals: de prijs is altijd vooraf duidelijk.

   

  Bekijk pakketten en tarieven

   

  Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar voor een goedkope uitvaart in Amsterdam.
  Mail naar info@uitvaart24.nl of bel 085 016 0685

   

  Transparante werkwijze bij elk uitvaartcentrum van Uitvaart24

  Op uitnodiging van het tv-programma Radar bespreekt Jan-Jaap Palma van Uitvaart24 de transparante werkwijze van Uitvaart24. U kunt het hier bekijken.

  >

   

  Goedkoopste crematie bij Uitvaart24 in heel Nederland:

  • Goedkoop en goed geregeld in Amsterdam
  • Landelijke uitvaartorganisatie, uitvaartcentrum in Amsterdam
  • Hoge klantbeoordeling
  • Vooraf duidelijke afspraken
  • Heldere (lage, vaste) prijsvoering
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Betrouwbaar, ervaren, vriendelijk personeel
  • Veel keuze, volop variatie mogelijk
  • Professioneel en persoonlijk afscheid in Amsterdam
  • Mooie, blijvende herinnering

   

  Uitbundig of sober, in ons uitvaartcentrum in Amsterdam is een uitvaart altijd stijlvol

  Of het nu om een bijzondere kist gaat, een intieme condoleance in het uitvaartcentrum,  bijzondere uitvaartrituelen, uitbundige, of juist stemmige muziek, wij hebben goede afspraken bij diverse organisaties, in Amsterdam en daarbuiten, waardoor we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Bij elke uitvaart zorgt Uitvaart24 voor een nette standaard kist. Dezelfde als de kist die andere grote uitvaartondernemingen voor meer geld aanbieden. Maar het kan zijn dat u liever een kleurrijke kist of een rieten mand wilt, kijk voor een bijzondere kist ook op www.goedkoopstegrafkist.nl en voor inspiratie op het gebied van bloemstukken op www.heavenly-flowers.nl. In elk uitvaartcentrum kunt u de goed betaalbare, bij de overledene passende rouwboeketten laten brengen, waarmee elke uitvaart persoonlijk wordt.

   

  Benieuwd naar ervaringen van anderen met Uitvaart24 in Amsterdam?
  Lees wat onze klanten vertellen over onze dienstverlening en de herinnering die zij aan het afscheid van hun dierbare hebben.

   

  Ervaringen

  Uitvaartcentrum Amsterdam