Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Uitvaart24

9,2
476 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,2
  • Bereikbaarheid 9,2
  • Deskundigheid 9,2

joost

22-01-2018
8,0

Ervaring:
gewoon wat ik verwacht had, alles goed doorgesproken en keurig uitgevoerd

Aanbeveling: ja

Petra

21-01-2018
8,0

Ervaring:
Heel fijn hoe de communicatie is verlopen. Het is goed om te merken dat iemand de tijd voor je neemt om je wensen exact te weten. Het is voor ons een hele geruststelling dat jullie de uitvaart voor ons geregeld hebben, bedankt

Aanbeveling: ja

Nico

20-01-2018
9,0

Ervaring:
Goed geregeld
Door feestdagen een beetje moeilijke communicatie en wisseling van kontakt personen.
De begeleider op de dag van uitvaart was erg goed

Aanbeveling: ja

A

20-01-2018
10,0

Ervaring:
Efficient en eerlijk werkende ondernemer, men krijgt wat wordt gevraagd en is duidelijk over afgesproken voorwaarden en prijzen. Medewerkers zijn betrokken, zonder de indruk te wekken van gefingeerde interesse.
Qua prijsstelling zeergunstig tov “andere” ondernemers.

Aanbeveling: ja

martin

19-01-2018
9,0

Ervaring:
Wij werden goed en snel geholpen door Arianne van Dorth.
er zaten een paar foutjes in de administratie rond de eindafrekening maar ook niet ernstig
Wij hadden zelf de fout gemaakt niets te regelen op voorhand en dat maakte dat er plots veel gedaan moest worden
iemand die voor de eerste keer start op de website voor het aanmaken van de kaartjes en voor het kiezen van de muzien is hier toch niet direct mee weg
je zou dit eens moeten laten testen juist door mensen die dit voor de eerste keer doen dan kan je zien wat makkelijker gemaakt kan worden voor de mensen om intuïtief sneller dit te begrijpen
verder enorm bedankt en zeker ook Arianne

Aanbeveling: ja

Jerome

19-01-2018
9,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

jan

19-01-2018
10,0

Ervaring:
Een goeden organisatie en erg behulpzaam in alles wat je tegenkomt tijdens een uitvaart

Aanbeveling: ja

Hennie

18-01-2018
10,0

Ervaring:
Jullie hebben meegedacht wat wij nodig hadden en helemaal waar gemaakt waar jullie voor staan.
Onze dank daarvoor.

Aanbeveling: ja

Peter

18-01-2018
8,0

Ervaring:
Er had beter gecommuniceerd moeten worden over het vooraf betalen van de kosten van de uitvaart.
Verdere begeleiding door uitvaartleider en verzorging tijdens de crematie uitstekend

Aanbeveling: ja

Marjan

18-01-2018
9,0

Ervaring:
Bij toeval bij Uitvaart24 terecht gekomen. Zeker geen spijt. Alles inhoudelijk correct, snel, accuraat, duidelijk en overzichtelijk geregeld. Je weet waar je aan toe bent. Komt ook financieel niet voor verassingen te staan.

Aanbeveling: ja