Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 00 70 ook voor vragen & hulp
9.2
4.5
182 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 944 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Respectvol behandeld.
Het ging top mijn moeder was keurig verzorgd helemaal goed.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
27-11-2019 Marjan , Almere
10
5
Zeer goed en professioneel geholpen, bedankt!!!
Het is een droevige tijd als je een uitvaart moet regelen. Provisionele begeleiding tijdens dit proces gehad met iemand die echt mee dacht. (Dit was heel fijn) Wij hadden vooraf een pakket in gedachte die goed aansloot en wij ook besteld hadden. Van een aantal zaken zouden wij geen gebruik maken in dit pakket maar dat wisten wij, hiervan achteraf (zonder vragen) een fikse korting op de factuur gehad. Kortom: zeer goede begeleiding, doen wat ze zeggen en meer, dag en nacht bereikbaar en een goede prijs. Iedereen bedankt!!!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
27-11-2019 Denny, Oostzaan
10
5
Heel mooi gedaan
Het ophalen van mijn schoonvader 88 jaar van uit een geslotenafdeling ivm dementie super gedaan heb meerdere mensen in mijn omgeving weg moeten brengen deze komt boven aan in mijn lijstje
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
26-11-2019 Rene, Leiden
10
5
Perfect geregeld
De uitvaart is keurig geregeld heldere en duidelijke uitleg zowel over het verloop als over de kosten
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
26-11-2019 Tom Dijk, Groningen
8
4
Goed!
Correct en respectvolle behandeling!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
25-11-2019 Christel, Houten
7
3.5
deskundige en klantvriendelijke begeleiding maar onduidelijk met welke verzekering je direct
Onduidelijk bij aanvang met welke verzekering / uitvaartcentrum je direct toegang hebt bij 24 uitvaartzorg.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4
Deskundigheid 5
25-11-2019 Caroline, Heiloo
7
3.5
goede begeleiding, altijd bereikbaar, respectvol
het afscheidshuis vond ik geweldig. vooral de mogelijkheden die er waren om in alle rust afscheid te kunnen nemen van je geliefde.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 3
Communicatie 2.5
Deskundigheid 3
23-11-2019 evie, leeuwarden
10
5
Een warm afscheid in alle rust en liefde
Wij hebben dankzij uitvaart24 een ontzettend fijne en warme laatste herinnering aan onze geliefde naaste. Goed bereikbaar en geen vraag is te gek. Alles is soepel verlopen en dit hebben wij als gezin erg fijn ervaren!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
23-11-2019 Irene van der wa, Leeuwarden
9
4.5
Hele goede service
Kort samengevat alles werd geregeld naar mijn moeders wens. Er werd gelachen en er werd gehuild.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
17-11-2019 Quendolien, Rotterdam
10
5
Onverwacht , goed en persoonlijk
Ik had geen hoge verwachting, mede doordat we het via internet hadden gevonden. Maar we werden bij alles blij verrast !
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4
Deskundigheid 4.5
16-11-2019 Jacqueline, Blaricum

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews