Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Uitvaart24

9,2
744 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,2
  • Bereikbaarheid 9,3
  • Deskundigheid 9,2

Irene

11-11-2018
10,0

Ervaring:
We zijn heel goed begeleid. De manier waarop de kist uit het verpleeghuis werd gedragen door twee dames, de vriendelijkheid en betrokkenheid van beide dames. Geweldig en een pluimpje voor Sjoek Nutma. Wij zijn zeer tevreden.

Aanbeveling: ja

Tony

08-11-2018
9,0

Ervaring:
Wij zijn heel goed en snel geholpen door Uitvaart24.
Wij kunnen iedereen aanraden om gebruik te maken van dit top bedrijf. Warm, professioneel en deskundig.

Aanbeveling: ja

Simone

08-11-2018
10,0

Ervaring:
Met respect en zonder poespas de familie begeleid bij de uitvaart, alles keurig volgens afspraak. Dank.

Aanbeveling: ja

04-11-2018
10,0

Ervaring:
Wij zijn heel erg dankbaar met alles wat jullie hebben gedaan.

Aanbeveling: ja

Antje

04-11-2018
10,0

Ervaring:
Het is heel triest als je een dierbare verliest, maar het is wel heel prettig als alles goed geregeld is en dat was bij Uitvaart 24 goed geregeld.
Zeer transparant geen extra kosten deskundige begeleiding en wat je niet wilt betaal je ook niet.
Kortom ik ben zeer tevreden hoe de crematie van mijn man is verlopen.

Aanbeveling: ja

Klara

02-11-2018
10,0

Ervaring:
Alles prima verzorgd, zoals wij hadden aangegeven.
Zeer tevreden.

Aanbeveling: ja

José

30-10-2018
10,0

Ervaring:
Mw. Davids heeft ons op een professionele manier, in een redelijk tijdsbestek van informatie voorzien en keuzes laten maken en met ons mee gedacht. Zij heeft een prettige stem. Is rustig en empatisch. Ik kreeg van veel mensen terug dat zij heel goed verstaanbaar was. Dat is wel zo prettig.

Aanbeveling: ja

Ron

30-10-2018
10,0

Ervaring:
Keurig en respectvol behandeld, alles verlopen volgens afspraak, inclusief nette, niet opdringerige "nabeschouwing".

Aanbeveling: ja

Raymond

29-10-2018
9,0

Ervaring:
Heel fijn hoe alles door jullie werd geregeld.

Aanbeveling: ja

25-10-2018
10,0

Ervaring:
Mijn vader heeft een keurige uitvaart naar wens gehad. Respectvolle en dienstverlenende medewerkers, duidelijk en begripvol. Mijn vader is opgehaald met alle rituelen die fijn zijn bij een uitvaart (voor ons), buiging, alles heel rustig, iemand liep voor de mooie wagen uit totdat ze uit het zicht waren.

Toen wij zijn as gingen ophalen, waren wij vergeten een afspraak te maken. Wij mochten blijven zitten met een kop koffie en alles werd geregeld voor ons, pa kon gewoon die middag mee.
Goede ervaringen in een warrige en verdrietige tijd. En de prijs is heel schappelijk. Mijn moeder is erg te spreken over hoe het is gegaan, en ik ben gewoon blij dat het geregel goed en makkelijk ging. Wij bevelen Uitvaart24 aan.

Aanbeveling: ja