Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

  Bel ons direct om een overlijden te melden:

  085-016 00 70 ook voor vragen & hulp
  9.3
  162 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 99 beveelt Uitvaart24 aan.

  Uitvaart24

  heeft een totaal van 1255 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
  Beoordeel ons
  9
  De uitvaart was zó mooi en goed geregeld dat het ons echt troost heeft geboden
  Onze verwachtingen werden overtroffen! Van te voren fijn contact gehad met iemand goed en rustig uitleg gaf over de mogelijkheden. Goed dat je zelf per onderdeel kunt kiezen wat je wel en niet wilt; met duidelijke prijsstelling. Tussentijds netjes overleg met ons over eventuele extra diensten. De dienst in de familiekamer van het crematorium in Haarlem was echt erg mooi: sfeervolle kamer die veel intiemer voelde dan een grote aula. Onze moeder was ook erg mooi opgemaakt. Duidelijk gedaan door iemand met liefde voor zijn/haar vak. Alles bij elkaar kan ik echt zeggen dat we dankzij Budgetuitvaart24 hebben ervaren hoeveel troost een mooie uitvaart kan bieden. Dank!
  Aanbeveling: Ja
  Bereikbaarheid
  Communicatie
  Deskundigheid
  07-11-2021 Peggy Wolfgang, Amsterdam
  10
  Mijn beide ouders hebben een prima verzorging gehad via uitvaart24! Dat zegt genoeg
  Mijn ouders wisten precies hoe zei hun uitvaart wilde! Uitvaart 24 heeft dit voor hun beide mogelijk gemaakt! We zijn geweldig geholpen alles is gegaan zoals mijn ouders het wilde. Bedankt!
  Aanbeveling: Ja
  Bereikbaarheid
  Communicatie
  Deskundigheid
  27-10-2021 Ted baars, Boskoop
  9
  Oprechte interesse en betrokkenheid tegen betaalbare prijzen en volledig transparant
  Uitvaart24 laat zien dat het regelen van een afscheid dat voldoet aan specifieke wensen ook voor een normaal bedrag kan zolang je het geen probleem vindt dat zij de locatie bepalen en er beperkte keuze is in tijd. Wij konden prima uit de voeten met 9.30-10.30 u in het intieme paviljoentje bij het crematorium in Ugchelen. Omgeven door veel groen, deur open en een bescheiden opstelling van de uitvaartbegeleider.
  Aanbeveling: Ja
  Bereikbaarheid
  Communicatie
  Deskundigheid
  23-10-2021 Yvelotte, Apeldoorn
  10
  In een verdrietige periode zijn deze mensen een enorme steun
  Om online een crematie te regelen doe je niet zo snel. Maar in een gekke tijd ontkom je er bijna niet aan. Ik heb niets meer dan lif. Alles is me uit handen genomen en heel goed geregeld.avond voor de crematie een persoonlijk gesprek gehad via de telefoon met de uitvaartbegeleider. Er werd alle tijd genomen en heel fijn meegedacht. Ik ben ze zeer dankbaar voor een respectvolle serene crematie waar ik heel fijn op kan terug kijken.
  Aanbeveling: Ja
  Bereikbaarheid
  Communicatie
  Deskundigheid
  23-10-2021 Sandra Veldhuis, Apeldoorn
  10
  Prima en zeer nette uitvaart waarbij het persoonlijke niet over het hoofd wordt gezien, tegen een ze
  Naar het overlijden van mijn vader, werden wij door verwezen naar een lokale uitvaartondernemer vanuit de verzekering die mijn vader had afgesloten. Omdat de verzekering van mijn vader niet erg hoog was wilde wij graag zo dicht mogelijk bij dit bedrag blijven. Helaas was de offerte van deze uitvaartondernemer het dubbele dan wij in gedachten hadden. Ook vonden wij sommige zaken wel erg hoog. De goedkoopste kist was bijna €1000,-. Wij zijn op internet gaan zoeken en kwamen uit bij Uitvaart 24. die de gehele uitvaart hebben overgenomen van de lokale uitvaartondernemer en dit naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd, voor de heeft van de kosten. Ik raad iedereen aan ga meteen in gesprek met uitvaart 24 en u komt niet met een kater te zitten i.v.m. de kosten.
  Aanbeveling: Ja
  Bereikbaarheid
  Communicatie
  Deskundigheid
  22-10-2021 Catharine, Renkum

  Over Uitvaart24

  Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

  Over Uitvaart24

  Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

  Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews