Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 00 70 ook voor vragen & hulp

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Uitvaart24

9,2
927 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,1
  • Bereikbaarheid 9,3
  • Deskundigheid 9,2

Meroen

11-05-2019
9,0

Ervaring:
Het was fijn om in de situatie de steun te krijgen van jullie en alles te bespreken en info te krijgen wat er allemaal moet gebeuren. Het luisteren oor tijdens de bespreking dat voelde emotioneel fijn om de emoties te uiten. Het menselijk gevoel komt daarmee naar boven. Mijn dank.

Aanbeveling: ja

Magriet

10-05-2019
10,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

Kees

10-05-2019
8,0

Ervaring:
Netjes uitgevoerde uitvaart. Precies zoals we afgesproken hadden.
Enige minpuntje was de afspraak voor extra ruimte bij nemen van afscheid.
Maar ik zou uitvaart24 aan iedereen adviseren voor een nette en goedkope manier van een uitvaart.

Aanbeveling: ja

Cedric

10-05-2019
10,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

Linda

08-05-2019
9,0

Ervaring:
Ik ben heel tevreden over uitvaart 24. Ik had alles van te voren al besproken met Jan Jaap en Mark, op de dag zelf hoefde ik alleen maar te bellen en alles werd gedaan zoals afgesproken.

Aanbeveling: ja

Ivar

08-05-2019
8,0

Ervaring:
Mooi Concept. Eerlijke prijs. Geen poespas.

Goed ceremonie verzorgd door de heer Naarden.
Verstaat zijn vak en een prachtige stem.
Onze dank daarvoor.

Aanbeveling: ja

Marjo

07-05-2019
9,0

Ervaring:
Duidelijke communicatie. Snelle service. Aardige, deskundige medewerkers. Geen verborgen kosten.

Aanbeveling: ja

Maaike

07-05-2019
8,0

Ervaring:
De rol van degene die het lijk bewaakte Mike.... was voor mij niet onverdeeld positief. Hij zag er prachtig uit ,een soort visitekaartje maar deed dingen die voor hem belangrijk waren en niet als dusdanig gecommuniceerd waren.Opdracht van muziek verzorgen e.d. werden ten dele uitgevoerd en op het laatst was hij "de weg kwijt" in die zin dat hij het tijdschema niet goed in de gaten hield.
Over alle andere facetten ben ik onverdeeld positief.

Aanbeveling: ja

Mark

07-05-2019
9,0

Ervaring:
Wij hebben de begeleiding van de uitvaart als zeer prettig ervaren. Goed oog voor de wensen van de familie. Bereidwillig om te helpen/ondersteunen zonder zelf op de voorgrond te willen treden.

Aanbeveling: ja

Harry

07-05-2019
10,0

Ervaring:
Alles perfect geregeld,niets op aan te merken, alles ging
zoals het hoort te gaan proficiat.

Aanbeveling: ja