Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 00 70 ook voor vragen & hulp

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Uitvaart24

9,2
871 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,1
  • Bereikbaarheid 9,3
  • Deskundigheid 9,2

Linda

20-03-2019
10,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

Irene

19-03-2019
9,0

Ervaring:
Ik heb in hele goede samenwerking met u de crematie van m’n zus verzorgd m’n compliment voor het in korte tijd zo waardig en soepel en mooi voor de na bestaande dit te kunnen afsluiten met vriendelijke dank hiervoor.

Aanbeveling: ja

Martin

16-03-2019
10,0

Ervaring:
Hele goede ervaring met Uitvaart 24. Na een telefonisch contact op zondag begin van de middag was de begeleidster Marise er al rond 5 uur. Er werd bij de voorbereidingen goede en duidelijke informatie verstrekt door haar. Zij heeft de hele plechtigheid keurig en stijlvol verzorgd en conform onze wensen begeleid. Marise was zeer betrokken en begripvol en had ook aandacht voor de nazorg. Alles is binnen het budget naar wens verlopen. We kunnen met een goed gevoel terugkijken op een waardig afscheid. Kortom, Top.

Aanbeveling: ja

L.

15-03-2019
10,0

Ervaring:
Alle bovenstaande punten heel goed. Dit leidde tot een uitvaart waar je met een mooi, tevreden gevoel aan kan terug denken.Met dank aan Anoek, voor de rustige wijze van begeleiden en nazorg.

Aanbeveling: ja

Ron

15-03-2019
8,0

Ervaring:
Goed geholpen uitstekende uitvaart verzorgd en prijs kwaliteit uitstekend

Aanbeveling: ja

Remco

15-03-2019
8,0

Ervaring:
Zeer meegaand, begripvol, bereikbaarheid

Aanbeveling: ja

Johan

14-03-2019
9,0

Ervaring:
Zeer goede ervaring met uitvaart 24 ,zeer profesioneel en zeer medelevend
Het was een hele mooie dienst dankzij Uitvaart24

Aanbeveling: ja

Frans

10-03-2019
9,0

Ervaring:
Uitvaart24 is top ga zo verder

Aanbeveling: ja

Wendy

10-03-2019
8,0

Ervaring:
Ik had graag van te voren geweten dat er kosten aan zouden zitten om mijn moeder nog heel even te kunnen zien om te kijken of ze er mooi bij lag, maar toen ik haar zag op de dag van de uitvaart zag ze er heel goed uit gelukkig! Het is een heel waardig afscheid geworden. Bedankt uitvaart 24

Aanbeveling: ja

Michael

05-03-2019
7,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja